Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Apetor wyrusza w podróż
Argeusz • 2017-12-20, 18:27
Apetor wyrusza w podróż do Sk(y)rim.
Odcinek z życia naszej sadolowej maskotki mniej ekscytujący niż zazwyczaj, jednak warto poświęcić mu kilka chwil

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
furandi 2017-12-20, 19:20
Nie jestem w temacie, on próbuje reklamowac tę wódkę?? JA tu widzę lokowanie produktu.
Zgłoś
Arathnmor 2017-12-20, 21:29 12
Lokowanie od jakiegoś czasu - nie ma jak połączyć hobby z przychodami z tego.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Christos85 2017-12-20, 21:36 3
Dawno go tu ie było. Piwko!
Zgłoś
repowski 2017-12-20, 21:37 7
za apetora piwo w ciemno
Zgłoś
Noside 2017-12-20, 22:07 3
Oj tam. Ja już dawno cały Skyrim zwiedziłem. Nawet żadnych katakumb nie pokazał.. Chociaż wódka była..

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
DMT 2017-12-20, 22:25 1
20 i myk na główną...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
C................s 2017-12-20, 22:37
Przy takich widokach też bym się wódki napił...
Zgłoś
J................8 2017-12-20, 23:00
nie wiem za co ale za to go lubię piwo leci
Zgłoś
h................o 2017-12-20, 23:17
Dinaeel napisał/a:

Lokowanie od jakiegoś czasu - nie ma jak połączyć hobby z przychodami z tego.

C🤬ja tam wiesz, Apetor napisał na kanale, że nic za to nie dostaje, bo w Norwegii po prostu reklamowanie alkoholu jest nielegalne.
Zgłoś
ziarqo 2017-12-20, 23:21 2
Skyrim należy do Nordów!
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2017-12-20, 23:31 2
Pijak, Alkoholik przedstawiający na filmach swoje kilkanaście sekund "niby" radosnego i błogiego życia w rzeczywistości jest już w stanie gdzie nawet na tych filmach udaje i reżyseruje a prawda jest taka że chla, nie przynosi mu to radości i ma w sobie W C🤬J DEPRESJI... No ale taki stan w który będzie się oszukiwał i koloryzował że jest fajnie może potrwać spokojnie nawet do śmierci.

TRENING, SPORT, ENDORFINY, WYSYPIANIE SIĘ, DIETA i dobre wyniki w pracy oraz DOBRA KOBIETA... TO JEST SZCZĘŚCIE W ŻYCIU a nie k🤬a oszukiwanie się przy używkach.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
M................w 2017-12-20, 23:37 49
Musashi_Miyamoto napisał/a:

TRENING, SPORT, ENDORFINY, WYSYPIANIE SIĘ, DIETA i dobre wyniki w pracy oraz DOBRA KOBIETA... TO JEST SZCZĘŚCIE W ŻYCIU a nie k🤬a oszukiwanie się przy używkach.

Czekaj, pochwal się jeszcze, że studiujesz prawo i trenujesz crossfit, smutasie
Zgłoś
Sushy 2017-12-20, 23:46 38
Majkizrpgw napisał/a:

Czekaj, pochwal się jeszcze, że studiujesz prawo i trenujesz crossfit, smutasie

Skoczyło mu ciśnienie po przypadkowym zjedzeniu odrobiny glutenu
Zgłoś
DużyKutas 2017-12-21, 0:41 2
Co za idiota, być w skyrim i nie odwiedzić gospody w Wichrowym Tronie tylko łazić gdzieś po lasach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie