📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą to nic nie wnosi do tego portalu.Picie wódki mamy już okiełznane ale z tym jedzeniem muchomorów ? To chyba fake jest,norweski jaś fasola znów nie zszokował :/

Musiał srogo żygać po kręceniu, chociaż...w sumie to Apetor.
GatecrasherKO napisał/a:
To nie oglądaj i nie poć się pisząc bezsensowne komentarze
![]()
Nie mam zamiaru się pocić ziomuś,juz usuwam temat z ulubionych

Nie lubię tego śmiecia. Takie jest moje zdanie i musicie je uszanować.
hoszo napisał/a:
Nie lubię tego śmiecia. Takie jest moje zdanie i musicie je uszanować.
Ja to szanuję.

Niekoniecznie rzygał. Jak zapił grzyba wódą to mogło mu nic nie być. Pracuje w sanepidzie i zdarzył się przypadek zatrucia się sromotnikiem, grzyb który jak się zje to
, para patologiczna, kobieta zmarła w szpitalu, a facetowi nic nie było, ponieważ zapił jedzenie spirytusem 100%

kubadziuba napisał/a:
ponieważ zapił jedzenie spirytusem 100%
![]()
Wy tam macie 100% spiryt w sanepidzie? Daj namiary.
@hoszo bzdura. Nikt nie musi szanować twojego zdania. Masz do niego prawo, to się zgadza, ale szacunek to sprawa indywidualna.
przeciez to legenda ze te muchomory sa trujace, po nich sie ma tylko haluny
w przeciwienstwie do sromotnika ktory jest faktycznie trujacy

w przeciwienstwie do sromotnika ktory jest faktycznie trujacy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie