Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Iphone, + Bmw = Rasowy wieśniak
konto usunięte
2012-02-04, 18:01
Na androidzie pewnie nawet nie zdążyłaby się załadować aplikacja, a bateria rozładowana
@up to np samsung galaxy+ Golf III= światowy człowiek?
@ Up
Napisał co wiedział ,zazdrościsz tego czego nie będziesz miał nigdy czy jak?????
sory chodziło mi o Moonomaker05
mam sgs2 i nie mam golfa, zazdrościć ? iphona ? hahahha jest czego zazdrościć, słabszy procesor, gorszy aparat a to tylko początek listy... i trzeba wywalić o 1000zl więcej.
a bateria potrafi mi nawet 7 dni wytrzymać...
jeszcze jakieś pytania ?
Jak napisze ze jesteś typowym wieśniakiem z golfem to co odpiszesz????
a pisz sobie co chcesz, w dupie to mam
konto usunięte
2012-02-04, 18:15
chyba nigdy nie miales sgs2 w reku... mam telefon ponad pol roku i ani razu sie nie zawiesil a aktualizowalem moze z 5 razy, gdzie takie bajki wyczytales ?
konto usunięte
2012-02-04, 18:31
A ja mam iphone'a 4 lata i mam w dupie czy to wiocha, tak samo jak mam w dupie jaki ma procesor bo swoje zadanie spełnia doskonale. Szpanowanie na telefony było modne w podstawówce. Tak samo ten samochód, jeżeli miałbym na taki pieniądze to ostatnia rzecz jaką bym się martwił to czy moonmaker05 uzna mnie za wieśniaka
co to za nutka?