cz🤬chy juzz sie reklamuja malo z tacy zebraka co niedziala a pognac ich do roboty niech zap🤬laj jak inni a nie sie kotasy zebrac nauczyli jak rumuny oc i to brudne i to brudne
No co? Firma się reklamuje.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
wole to niż muzułmanów, nie wiem jak autor i banda debili pod filmem.

Podaj ich za Obrazę Uczuć religijnych Niech wyjebią Jakąś karę
jak By mi tak P🤬lili pod Oknami to Bym się Posiwiećł i rzucił Kubkiem z Kawą na następny raz Bym miał przygotowaną cegłę
jak By mi tak P🤬lili pod Oknami to Bym się Posiwiećł i rzucił Kubkiem z Kawą na następny raz Bym miał przygotowaną cegłę
Ode mnie dostałby koktajlem Mołotowa zanim by dojechał do zakrętu....

Czyli Bóg zsyła na nas niewyobrażalną karę, miłujmy więc miłosierdzie Boże?
Też to słyszałem u siebie, jeździło z 3 godziny wokół bloków.

FrasQs napisał/a:
@Up to oddaj nam swój majątek i przepisz dom, przecież i tak niedługo zginiesz to po c🤬j ci hajs?
![]()
A Ci po co ? , przecież też zginiesz .

Pewnie będzie jak w amerykańskim horrorze - kolo usłyszał głosy, zaczął "nawracać", wszyscy się z niego śmiali, a potem na tych co się śmiali spadły kataklizmy i okazało się, że koleś ma rację... o cholera, no to już po mnie
(

a ja wierzę w Boga i dobrze mi z tym. Wierzę, że skoro jest tutaj kara za odwalenie numeru to i po naszym życiu będzie kara za odwalanie numerów przez całe życie, prosta logika. To się też łączy odwrotnie czyli nagroda za nie odwalanie numerów ;]
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg