👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przed II Wojną Światową był Kryzys, były manewry Rosji przed Polską Granicą, Dzisiejsze Czasy- Kryzys, Manewry Białoruskich i Ruskich Wojsk przed Polską Granicą, i teraz ta walka o Syrie, Mamy Sojusz z NATO więc pierwsi jesteśmy od odstrzału przez Rosjan bo jesteśmy bliżej ich, Dlaczego by mieli nas atakować? prosty warunek Sojusz z USA-NATO

jak by porównać apokalipse świętego jana do dzisiejszych czasów oraz inne słynne przepowiednie to by sie zgadzało
RockyWood napisał/a:
Thia... George Carlin wytłumaczy wam logikę wiary w bożka
![]()
Bóg potrzebuje pieniędzy? a to nowina

Jeździli ostatnio u nas w mieście zatrzymałem kolesia bo nie mogłem uwierzyć w to co widzę,
mina gościa po uprzejmym spier***aj z mojej strony
-bezcenna
mina gościa po uprzejmym spier***aj z mojej strony
-bezcenna

Przed chwilą na Biskupinie głosili swoje "prawdy", szybko upomnieni i wykopani
Ciekawi mnie, jaka to jest sekta

A ja głupi myślałem na początku, że typ wiezie na dachu skrzynkę browara...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie