Warto obejrzeć Wojnę Światów 2? Wyjaśnia się o co chodziło z tymi roślinami?
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
U nas pierwszy padnie pałac kultury.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
@up. pałac kultury wytrzyma. to sk🤬ysyństwo jest z litego betonu postawione na bunkrach.
ps. nie jestem z warszawy
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Co Wy tak o tej Warszawie? Wszystkie apokalipsy, inwazje itp. mają miejsce w USA. Do nas to nawet nie dotrze, bo Hamerykanie zawsze znajdą rozwiązanie... filmów nie oglądacie? Książek nie czytacie?
baju1 napisał/a:
Co Wy tak o tej Warszawie? Wszystkie apokalipsy, inwazje itp. mają miejsce w USA. Do nas to nawet nie dotrze, bo Hamerykanie zawsze znajdą rozwiązanie... filmów nie oglądacie? Książek nie czytacie?
No właśnie czytałem jedną ostatnio i k🤬a tylko ruski przeżyły.
Widocznie hamburgery maja strasznie za zle zabojadom, ze im psotawili ten posrany pomnik

Te maszyny z Wojny Światów długo by u nas nie połaziły. Przecież tyle złomu by się zmarnowało.. I właśnie stąd nie robią filmów o apokalipsach ani atakach obcych na blok wschodni

Sin_69 napisał/a:
@up. pałac kultury wytrzyma. to sk🤬ysyństwo jest z litego betonu postawione na bunkrach.
No chyba z żelbetu. Jakby był z litego betonu to by nawet własnego ciężaru nie wytrzymał.

Do wszystkich up ktorzy pisali o stanach. Kazdy szanujacy sie rezyser chce zeby to usa jako pierwsze upadlo. Mozna sie chociaz chwile posmiac z hamburgerow

Czekam na dzień aż ten głupi kraj doczeka się tej swojej wymarzonej apokalipsy. (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org