Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
0_rafiks_0 2020-09-08, 12:02 2
Ladnie zatanczyli
Zgłoś
shoe5maker 2020-09-08, 14:39 8
Busiarz walczył, ale i tak poległ. Ja na jego miejscu to bym bla bla bla.
Zgłoś
Pedofilek 2020-09-08, 15:16 4
juz myślałem że bus sie nie wyjebie. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Zgłoś
76magg 2020-09-08, 15:36 2
Na miejscu nagrywającego sp🤬zielałbym do tej zatoczki kawałek dalej, a nie stawał na drodze.
Nigdy nie wiesz, kto Ci w takiej sytuacji zaparkuje w dupie.
Zgłoś
marcino_zly 2020-09-08, 15:40
Hoho zajebiście prawie mu się udało!
Zgłoś
htp 2020-09-08, 16:07 4
Napisane, że to Białoruś. Ale u nas i tak większość myśli, że na wschód jest tylko Rosja, a potem ew. Chiny.
Zgłoś
InnyName 2020-09-08, 18:49 3
htp napisał/a:

Napisane, że to Białoruś. Ale u nas i tak większość myśli, że na wschód jest tylko Rosja, a potem ew. Chiny.

tak jak niemcy od strony zachodniej, francuzi i reszta tamtej europy mówi o nas... wschód to ZSRR, mamy podobne brzmienie języka co oni więc dla nich jeden pies czy to Ukrainiec, Litwin, Polak czy Rusek.

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Konto usunięte 2020-09-08, 20:17 2
InnyName napisał/a:

tak jak niemcy od strony zachodniej, francuzi i reszta tamtej europy mówi o nas... wschód to ZSRR, mamy podobne brzmienie języka co oni więc dla nich jeden pies czy to Ukrainiec, Litwin, Polak czy Rusek.

Pracuję z Niemcami w jednym dziale 5 lat i nigdy nie słyszałem żeby chociaż ktoś zasugerował to co przytoczyłeś. Jedyne pytania jakie dostaję to jakie miejscowości nad morzem polecam albo o jakieś atrakcje turystyczne. Słyszę za to notoryczną pompę Niemców zachodnich z DDR-owców albo jakieś wysrywy o tym jak fajnie, że jesteśmy razem w UE. No i Soplica orzechowa to ich must have. Jak z początku jeździłem do niemieckiego oddziału firmy niedaleko granicy z NL to musiałem targać w bagażniku karton soplicy orzechowej, kiełbasę polską i LM-y czerwone niestety tylko 4-5 sztang bo więcej to już przypał w razie kontroli. Teraz jak oni przyjeżdżają do Polski to atakują pierwszy, lepszy supermarket i wywożą tabuny słodyczy czy nalewek, które dla nas są chlebem powszednim, a dla nich to jak coś fajnego z Pewexu.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2020-09-08, 20:38 1
sk🤬esyn busem walczył do końca. Szacun!
Zgłoś
djpyza 2020-09-08, 20:51
shoe5maker napisał/a:

Busiarz walczył, ale i tak poległ. Ja na jego miejscu to bym bla bla bla.

prawie mu się udało .prawie robi wielką różnicę.
Zgłoś
kulawiec 2020-09-08, 23:11
Od razu widać, że w busie słabe wycieraczki.
Zgłoś
Tratarara 2020-09-08, 23:39
Kriuk napisał/a:

Pracuję z Niemcami w jednym dziale 5 lat i nigdy nie słyszałem żeby chociaż ktoś zasugerował to co przytoczyłeś. Jedyne pytania jakie dostaję to jakie miejscowości nad morzem polecam albo o jakieś atrakcje turystyczne. Słyszę za to notoryczną pompę Niemców zachodnich z DDR-owców albo jakieś wysrywy o tym jak fajnie, że jesteśmy razem w UE. No i Soplica orzechowa to ich must have. Jak z początku jeździłem do niemieckiego oddziału firmy niedaleko granicy z NL to musiałem targać w bagażniku karton soplicy orzechowej, kiełbasę polską i LM-y czerwone niestety tylko 4-5 sztang bo więcej to już przypał w razie kontroli. Teraz jak oni przyjeżdżają do Polski to atakują pierwszy, lepszy supermarket i wywożą tabuny słodyczy czy nalewek, które dla nas są chlebem powszednim, a dla nich to jak coś fajnego z Pewexu.

Z ciekawości, jakie słodycze kupują?
Zgłoś
Konto usunięte 2020-09-09, 20:16 1
Tratarara napisał/a:

Z ciekawości, jakie słodycze kupują?

Najwięcej prince polo, princess, jakieś bombonierki Wawela, grześki w różnych smakach, zdarzają się też ciastka pakowane w te większe kartoniki
Zgłoś
Tratarara 2020-09-10, 20:24
Kriuk napisał/a:

Najwięcej prince polo, princess, jakieś bombonierki Wawela, grześki w różnych smakach, zdarzają się też ciastka pakowane w te większe kartoniki

Kurde nawet bym nie pomyślał, że mogą się zachwycać takimi pospolitymi słodyczami haha
Zgłoś