Dalsze losy Araba w programie "Żywyrap". Widać nie wychodzi z formy
Właścicielem wszystkich praw do filmu jest DillTv
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-23, 4:21
konto usunięte
2013-02-23, 7:21
Deemx
Za Araba zawsze piwo! Jedyny arab jakiego lubię!
No to allah akhbar chłopacy
konto usunięte
2013-02-23, 7:28
Arab na sadolu ma walić koze albo allahakbarować i nie mówcie, że macie szacunek
konto usunięte
2013-02-23, 11:57
" I powiedzcie po tym chopaczynie ze ganja jest zdrowa ma takie dziury w mozgu ze jego porcent slow dochodzi do 20 "
To, że gość jara i jest po prostu delikatnie mówiąc tumanem nie znaczy od razu, że każdy kto palący jest debilem.
P.S j. polski nie jest trudny. Mógłbyś go czasem użyć
konto usunięte
2013-02-23, 12:12
[quote]I powiedzcie po tym chopaczynie ze ganja jest zdrowa ma takie dziury w mozgu ze jego porcent slow dochodzi do 20
[/qupte]
jego co, przyglupie?
konto usunięte
2013-02-23, 12:26
Nawet jesli jest nie zdrowa to każdy człowiek na prawo palić, jeść, brać co mu sie podoba
@up
Zgadzam się. Gadanie ,że ganja nie szkodzi jest głupotą bo wiadomo ,że szkodzi. To czy szkodzi mniej niż papierosy czy alkohol to można się spierać.
W każdym razie wydaje mi się ,że powinna być tak samo legalna jak alkohol i papierosy tylko sprzedawana i "spożywana" na tych samych zasadach co alkohol. To ,że kierowcy prowadzącemu samochód po spożyciu powinno się zabierać prawko to chyba nie wymaga tłumaczenia.
konto usunięte
2013-02-23, 13:28
konto usunięte
2013-02-23, 13:32
Rozumiem, że oglądanie zjaranego muła przynosi niektórym radość... porażka.
buhahah bo bylem w palarnii
ale tekst mial dobry ; ) przynajmniej do momentu az sie nie jebnal