Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Arab - Ćwierćfinał
Konto usunięte • 2013-02-22, 18:08
Dalsze losy Araba w programie "Żywyrap". Widać nie wychodzi z formy

Właścicielem wszystkich praw do filmu jest DillTv
Zgłoś
cerastes 2013-02-23, 2:29
jakiego k🤬a boga.. chyba allaha madufucka

podpis użytkownika

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 4:21
delsol napisał/a:

Arab spoko ale wk🤬ia mnie ten rudy pajac.

bo jest rudy...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 7:21
Deemx
Za Araba zawsze piwo! Jedyny arab jakiego lubię!

No to allah akhbar chłopacy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 7:28
Ale c🤬jowy rap, rozumiem dali by hasło przed wejściem na scene i godzine na ułożenie tekstu. Porażka ;d
Zgłoś
Krak 2013-02-23, 8:48
Arab na sadolu ma walić koze albo allahakbarować i nie mówcie, że macie szacunek
Zgłoś
alanhawk 2013-02-23, 10:26
ja od siebie polecam AMF
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 11:57
" I powiedzcie po tym chopaczynie ze ganja jest zdrowa ma takie dziury w mozgu ze jego porcent slow dochodzi do 20 "

To, że gość jara i jest po prostu delikatnie mówiąc tumanem nie znaczy od razu, że każdy kto palący jest debilem.

P.S j. polski nie jest trudny. Mógłbyś go czasem użyć
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 12:12
[quote]I powiedzcie po tym chopaczynie ze ganja jest zdrowa ma takie dziury w mozgu ze jego porcent slow dochodzi do 20
[/qupte]
jego co, przyglupie?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 12:26
up i upup rozumiem, że już nie mieliście się do czego przyj🤬 jeśli macie chociaż trochu oleju w glowie to załapiecie o co chodzi.Nie wszyscy piszą jak wy z każdym "ą,ę" czy czytają posta po 20 razy by nie bylo błędów, a co do tematu to już wszystko zostało powiedziane.
Zgłoś
Adid7 2013-02-23, 12:38 1
Nawet jesli jest nie zdrowa to każdy człowiek na prawo palić, jeść, brać co mu sie podoba
Zgłoś
ScotchMe 2013-02-23, 13:06 9
Zgłoś
karinawaw 2013-02-23, 13:09
@up
Zgadzam się. Gadanie ,że ganja nie szkodzi jest głupotą bo wiadomo ,że szkodzi. To czy szkodzi mniej niż papierosy czy alkohol to można się spierać.

W każdym razie wydaje mi się ,że powinna być tak samo legalna jak alkohol i papierosy tylko sprzedawana i "spożywana" na tych samych zasadach co alkohol. To ,że kierowcy prowadzącemu samochód po spożyciu powinno się zabierać prawko to chyba nie wymaga tłumaczenia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 13:28 1
Sir Cover napisał/a:

Na własnym przykładzie wam powiem, że kiedy byłem w Holandii paliłem przez lekko ponad miesiąc czasu dzień w dzień. Nie wiem co to za sprzęt, bo nigdy koneserem marihuany nie byłem, ale kiedy przestałem zauważyłem u siebie kłopoty z pamięcią, ogólne przej🤬e samopoczucie, za nim organizm doszedł do siebie potrafiłem spać cały dzień, wstać oj🤬 coś z lodówki i dalej spać.

Trawa, temat rzeka... again!
To że z Tobą jest coś nie tak gdy jarasz, a później tylko śpisz i op🤬lasz starym lodówkę nie znaczy że każdy tak ma. A tym bardziej p🤬lenie że z tego powody nie powinna być legalna to herezje. Ja nazajutrz po wypiciu pół litra mam kaca, ale nie zabraniam z tego powodu nikomu chlać, jak lubi niech chla k🤬a jego mac! Wolność, wolna wola!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-23, 13:32
Rozumiem, że oglądanie zjaranego muła przynosi niektórym radość... porażka.
Zgłoś
hrabia9933 2013-02-23, 14:27
buhahah bo bylem w palarnii

ale tekst mial dobry ; ) przynajmniej do momentu az sie nie jebnal

podpis użytkownika

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Zgłoś