Dalsze losy Araba w programie "Żywyrap". Widać nie wychodzi z formy
Właścicielem wszystkich praw do filmu jest DillTv
Jak on daje radę taki najarany nawijać. Czasem ciężko coś powiedzieć a co mówić nawijać przed publiką.
Stew
2013-02-22, 18:56
Ile on pali - nie mam pojęcia. Jest prosty gość, dużo pali, pozytywny. Ale jara za dużo.
Na pewno można się pośmiać
Konto usunięte
2013-02-22, 19:07
hemoglobina ...taka historia.Wiem,zdanie oklepane,wczoraj podłączyli mi neta.
Konto usunięte
2013-02-22, 19:14
daniel5995 napisał/a:
Jak on daje radę taki najarany nawijać. Czasem ciężko coś powiedzieć a co mówić nawijać przed publiką.
To kwestia dykcji.
Konto usunięte
2013-02-22, 19:28
dobry ziomek, weed rap na wysokim poziomie
Zamulony jak tampon w p🤬dzie.
Konto usunięte
2013-02-22, 20:05
jestem fanem szeroko pojętego rapu...ale ludzie, weźcie to wyrzućcie!! to jest sadistic - niech w filmiku będzie chociaż nutka czarnego humoru! nawet kolor skóry czasami nie wystarczy, musi się czymś popisać. tu nie kącik muzyczny u Bogny...:|
Konto usunięte
2013-02-22, 20:58
I powiedzcie po tym chopaczynie ze ganja jest zdrowa ma takie dziury w mozgu ze jego porcent slow dochodzi do 20
@jacekmatys
jak coś mówisz to mów jak trzeba - taka sytuacja !
Konto usunięte
2013-02-22, 21:52
On nagrał kawałek do konkursu pompuj rap, przejarany koleś zdrowo.
Za Araba zawsze piwo! Jedyny arab jakiego lubię!
Marihuana nie wpływa negatywnie na organizm! - aha właśnie widać. Sam miałem kumpli którzy zaczęli jarać i po roku palenia kilka razy w tygodniu, chodzili tacy wyluzowani. Tylko pożycz parę zeta i wszystko w dupie, jak czegoś nie ogarnia to tylko tępy śmiech. Ktoś chce palić proszę bardzo ale k🤬a z umiarem. Zalegalizuj to się rzucą ludziska na palenie jak dziki na żołędzie.
na początku myślałem (po pierwszym odcinku) że to przez stres on się tak zachowywał ale on jest tak naturalnie zamulony

a z tymi dziurami to prawda jak nie wierzycie to spójrzcie na starszych znajomych którzy jarają od lat i zobaczycie że mają problemy z pamięcią i koncentracją
Konto usunięte
2013-02-22, 22:12
On i Żyła chyba kupują u tego samego