📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Audio od 1:10 do 2:05 pochodzi z odcinka o Japonii chyba (albo ogólnie o Azji - nie pamiętam już dokładnie). Cejrowski mówi o handlarzach, którzy przybijali bo brzegów japońskich i chińskich. W żadnym wypadku nie ma mowy o arabusach. Akurat tam nie ma obrazu tylko jest wideo. Przypadek? Nie sądze. Za manipulację piwa nie ma.
Dodałbym linka, żeby potwierdzić to co napiasałem ale YT usunęło już te filmiki albo nie potrafię ich znaleźć.
Dodałbym linka, żeby potwierdzić to co napiasałem ale YT usunęło już te filmiki albo nie potrafię ich znaleźć.

ten temat ukazuje hipokryzje sadisticowych frajerów którzy walczą z islamem tylko tutaj

No cóz może tak było... kiedyś .... średniowieczna europa nie myła się w ogóle ponieważ np. mycie narzadów intymnych mogło prowadzić do masturbacji
Arabowie byli jednymi z czystszych nacji.... ot taki przewrót historii.. kiedyś to bliski wschód był tą ogarniętą częścią świata

Jeszcze zapomniał dodać, że murzyni są biali a europejczycy czarni!!! wtf?

każda religia generalnie jest dobra ale to ludziom się poje*alo w glowach i źle rozumieja co tak na serio powinni robic ...
a brudas to brudas ... moze sie myc 20 razy dziennie a ja i tak nazwe go tak samo
a brudas to brudas ... moze sie myc 20 razy dziennie a ja i tak nazwe go tak samo

Oj chyba Cejrowskiemu tvp sypnęło groszem żeby coś powiedział. Dobrze mieć takiego pachołka który najpierw wylansował się na takiego który mówi szczerze to co myśli a jak zabrzęczą mu sakiewką będzie recytował każdą propagandową kupę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie