Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-05, 6:56
W teorii to my też żyjemy w wolnym kraju z niskimi podatkami tyle że w praktyce państwo niemal że policyjne gdzie władza robi co chce a pracując legalnie płacimy niemalże wszystkie zarobione pieniądze na podatki
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 7:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bartek6166 2013-06-05, 7:43
Panie Wojciechu, a czy muzułmanie myją się po r🤬aniu kozy czy tylko przed?
Zgłoś
RodrigoCortez 2013-06-05, 8:10
cejrowski nie rozumie słowa brudas.nie chodzi tu o kto jest brudny czy śmierdzący ale o to jaki jest naprawdę.
Arabusy jebią kozy jak im tam napisał w koranie pojeb mahomo i jeszcze bardziej jebnięty allah czy jak to sie pisze.Jednym słowem brudas pasuje jak ulał ale można też mówić na nich turbany albo arabusy lub pospolite określenie z sadistika ciapciaci.
Zgłoś
absens137 2013-06-05, 8:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 9:06
Zgłoś
antek025 2013-06-05, 9:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 9:43
Polać osraną dupę wodą, to nie mysie.
Zgłoś
pehapx 2013-06-05, 10:00
Wszystko przez to, że ktoś się zabawił kosztem Cejrowskiego i wstawił jego tekst na temat Chińczyków do tego filmiku (cała środkowa część, tam gdzie przewijają się obrazki zamiast video), nie wiem gdzie można znaleźć ten odcinek ale polecam sprawdzić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 10:05
Zgłoś
a ja wiem??? 2013-06-05, 10:16
no i coś się domyć nie mogą do dziś
Zgłoś
bravo77 2013-06-05, 10:21
Zgłoś
HariDee 2013-06-05, 10:26
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 10:46
Zgłoś
_arci 2013-06-05, 10:48 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem