📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W teorii to my też żyjemy w wolnym kraju z niskimi podatkami tyle że w praktyce państwo niemal że policyjne gdzie władza robi co chce a pracując legalnie płacimy niemalże wszystkie zarobione pieniądze na podatki

Panie Wojciechu, a czy muzułmanie myją się po r🤬aniu kozy czy tylko przed?
cejrowski nie rozumie słowa brudas.nie chodzi tu o kto jest brudny czy śmierdzący ale o to jaki jest naprawdę.
Arabusy jebią kozy jak im tam napisał w koranie pojeb mahomo i jeszcze bardziej jebnięty allah czy jak to sie pisze.Jednym słowem brudas pasuje jak ulał ale można też mówić na nich turbany albo arabusy lub pospolite określenie z sadistika ciapciaci.
Arabusy jebią kozy jak im tam napisał w koranie pojeb mahomo i jeszcze bardziej jebnięty allah czy jak to sie pisze.Jednym słowem brudas pasuje jak ulał ale można też mówić na nich turbany albo arabusy lub pospolite określenie z sadistika ciapciaci.

Wszystko przez to, że ktoś się zabawił kosztem Cejrowskiego i wstawił jego tekst na temat Chińczyków do tego filmiku (cała środkowa część, tam gdzie przewijają się obrazki zamiast video), nie wiem gdzie można znaleźć ten odcinek ale polecam sprawdzić.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie