👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie przed wcisnięciem puścił bąka . . .cała filozofia, nie wypał !

było było, kurna było
wybaczcie brak przecinka ^^
o, nawet zapisało jako ten sam post
exculibrus, w sumie na polsacie w 30 minutowych reklamach mogła znaleźć się ta minutka na tą reklamę, więc bardzo możliwe

no, skubańce są wytrzymałe. seaty arosa też xD
w sumie, to zamiast pisać post pod postem przepraszając z błąd, można go edytować
exculibrus napisał/a:
było było, kurna było
w sumie, to zamiast pisać post pod postem przepraszając z błąd, można go edytować

Świetna reklama jednak wątpię żeby puścili u nas bo byłoby to przedstawianie arabów jako terrorystów, co z resztą jest prawdą, bo nikt mądry nie wysadzi się ale to inna sprawa.

Giewont3000
z pieskiem w środku i mamy chińską kuchnie na szybko
z pieskiem w środku i mamy chińską kuchnie na szybko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie