Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2009-10-11, 12:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Scarlet 2009-10-11, 17:12
ale arachnofobia to lęk przed pająkami a nie wszelkim robactwem.
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-11, 18:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Scarlet 2009-10-11, 18:50
nie o to mi chodziło po prostu tytuł nieadekwatny do treści
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-12, 22:57
Zgłoś
Scarlet 2009-10-12, 23:29 3
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-12, 23:48
koty nie drapać się! podpis jest i dobry i zły, zależy od tego jak się go zrozumie, np arachofobia=oblicze strachu, ukazuje innym jaki to strach albo w jeszcze inny sposób i wychodzi z tego masło maślane. Jak na sadistica to oba warianty są prawidłowe
Zgłoś
Scarlet 2009-10-12, 23:52
luki24 napisał/a:

koty nie drapać się! podpis jest i dobry i zły, zależy od tego jak się go zrozumie, np arachofobia=oblicze strachu, ukazuje innym jaki to strach albo w jeszcze inny sposób i wychodzi z tego masło maślane. Jak na sadistica to oba warianty są prawidłowe

y-yyy..

fobia=oblicze strachu. arachnofobia=oblicze strachu przed pająkami

ale dobra, dobra, już, nie będę się czepiać
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-13, 0:11
ech filmik pokazuje ludzi jak się zachowują w jednym z obliczy strachu jakim jest arachnofobia
Zgłoś
Scarlet 2009-10-13, 0:14
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-13, 0:20
aaa to o to chodzi... ale cep ze mnie teraz zajarzyłem, masz 100% rację przecież tam nie ma pająka, zwracam honor. Wybaczysz?
Zgłoś
Scarlet 2009-10-13, 0:24
luki24 napisał/a:

aaa to o to chodzi... ale cep ze mnie teraz zajarzyłem, masz 100% rację przecież tam nie ma pająka, zwracam honor. Wybaczysz?

no wybaczę, wybaczę
Zgłoś
konto usunięte 2009-10-13, 0:44
a tam nie zgadzam się z Wami - chyba, że Scarlet pokaże zeskanowane papiery psychiatry klinicznego

PS poza tym skąd wiesz, że to nie jest pająk? - może jest mały - co nie znaczy, że nie jest pająkiem

PS 2 staram się nie polemizować z osobami korzystającymi z IE - jako przeglądarki dlatego już nie będę odpisywał w tym temacie - uważam, że mam rację i swego zdania nie zamierzam zmienić
Zgłoś
Scarlet 2009-10-13, 0:51 2
silesiaster napisał/a:

a tam nie zgadzam się z Wami - chyba, że Scarlet pokaże zeskanowane papiery psychiatry klinicznego

nie potrzeba papieru psychatry, wystarczy podstawowa wiedza.. a jeśli tak Ci ciężko, luknij na wikipedię czy jakiekolwiek inne źródło wiedzy..

silesiaster napisał/a:

PS poza tym skąd wiesz, że to nie jest pająk? - może jest mały - co nie znaczy, że nie jest pająkiem

słowo bug, nie oznacza tego samego co słowo spider, a poza tym wystarczy się przyjrzeć.

silesiaster napisał/a:

PS 2 staram się nie polemizować z osobami korzystającymi z IE - jako przeglądarki dlatego już nie będę odpisywał w tym temacie - uważam, że mam rację i swego zdania nie zamierzam zmienić

teraz użyłeś argumentów, które eliminują Cię z jakiejkolwiek dyskusji, no ale tonący brzytwy się chwyta. rozumiem, że żal Ci dupę ściska, jak masz się przyznać do błędu, ale sam się teraz ośmieszasz
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem