👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem , sędzia po prostu nie dał sobie wejść na głowę i potrafił przyznać się do popełnionego błędu po konsultacji. Z mojej strony szacun
Piwo za wstawke i dla sędziego. Poza tym byłem fanem piłki nożnej kilka lat a teraz powtarzam FUCK FOOTBALL!

podpis użytkownika

Naprawde nie wiem o co Wam chodzi, faktycznie sędzia jest fair w stosunku do wszystkich,
a to że powiedziało mu się "Legia, Legia, Legia" no cóż.. bądźmy tolerancyjni
a to że powiedziało mu się "Legia, Legia, Legia" no cóż.. bądźmy tolerancyjni
powiem wam że to powinno być zamiast komentarzy p. Szpakowskiego

Bardzo fajny filmik. Zawsze chciałem usłyszeć co tam sobie sędziowie pod nosem mamroczą. Tak poza tym - w tym filmiku ten sędzie jest bardzo spoko. Piwko

Prawda jest taka że Hubert Siejewicz (Ten Arbieter) - jest imo najlepszym naszym arbitrem, nic dziwnego że to właśnie jego wybrano do takiej "zabawy". Zawsze pozostaje spokojny i całkowicie kontroluje grę. Sposób prowadzenia meczów oraz widzenie gry jest o niebo lepsze niż u pozostałych "sędziów" .
Przy okazji jestem przekonany że ma to poprawić ocenę o naszych arbitrów po niedawnych kuriozalnych wpadkach.
Przy okazji jestem przekonany że ma to poprawić ocenę o naszych arbitrów po niedawnych kuriozalnych wpadkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie