👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
11ban napisał/a:
Niech ktoś da bana temu pastuchowi
K🤬a, tylko jak? Za obrazę uczuć braci Sadilskiej? My nie mamy uczuć a on na nich pogrywa

11ban napisał/a:
baran ze stada mi sp🤬olił, widzioł go ktoś? Wabi się 11ban

11ban napisał/a:
Jak Harry zapodawał tu suchary, to ty jeszcze nie wiedziałeś o istnieniu internetu, przywykniesz, za świeży jeszcze jesteś.
Yolanda napisał/a:
Co to k🤬a jest "Archeolożka"?
To ta pani od zuzytych tamponów, czesem tez z podpasek wrózy
j🤬a nowomowa... "doktorka, psycholozka, archeolozka, w ukainie.... "
RoboCat napisał/a:
j🤬a nowomowa... "doktorka, psycholozka, archeolozka, w ukainie.... "
k🤬a dokładnie, jakiś językowy debil założył ten temat

Co to? Akcja "feminatywy - tego się używa"? We Wrocławiu tego pełno...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie