Domyśliłem się że wystąpi Sheen, ale że to reklama fiata to w życiu bym nie zgadł

Zapewne towarszysza Polanskiego ;-P
podpis użytkownika
non potest tacens
Pomysł na reklamę fajny ale w Fiata w USA to za c🤬j nie mogę uwierzyć.
@Trzy Kropki a co się tobie tak w tym samochodziku podoba? Że można w domu jeździć?
@Trzy Kropki a co się tobie tak w tym samochodziku podoba? Że można w domu jeździć?

smugga napisał/a:
Czyżbym widział tam Tori Black ?
ciekawe gdzie...

24 sekunda "zakret "90 stopni a kolo trzyma kierownice prosto
Swoja droga wk🤬iajace sa reklamy ktore ze zwyczajnych toczydel, samochodow bez polotu i charakteru robia c🤬j wie co.
Napewno kazdy kto chce zap🤬lac kupi3drzwiowa wersje fiata p andy z plastikowymi nakladkami na pedaly w kolorze aluminium...

Swoja droga wk🤬iajace sa reklamy ktore ze zwyczajnych toczydel, samochodow bez polotu i charakteru robia c🤬j wie co.
Napewno kazdy kto chce zap🤬lac kupi3drzwiowa wersje fiata p andy z plastikowymi nakladkami na pedaly w kolorze aluminium...

mare30ks napisał/a:
24 sekunda "zakret "90 stopni a kolo trzyma kierownice prosto
![]()
Ja bym wybrał w kolorze amelinion, najlepiej emaliowanym

A ja jakbym dostał to za darmo to bym sprzedał i pieniądze przeznaczył na cele charytatywne...