Policja w Kalifornii aresztowała „Ryana”, 28-letniego Araba, który czekał na 14-letniego chłopca
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T...
2025-02-24, 14:04
Arab... Czego się spodziewaliście? jak nie terrorysta to pedofil...
elim
2025-02-24, 14:26
I taką akcję rozumiem, wezwanie policji, a nie robienie sobie show na yt przez samozwańczych szeryfów.
A dlaczego nie użyto broni palnej bądź tasera?
Ż🤬da by tak nie gonili bo to "niedobra jest", k🤬a! Ha, tfu! Ale c🤬ka dopadli i też jest dobrze.
Problem jest taki, że kozy nie odpisują.
panar3 napisał/a:
Ż🤬da by tak nie gonili bo to "niedobra jest", k🤬a! Ha, tfu! Ale c🤬ka dopadli i też jest dobrze.
A niby skąd mieli by wiedzieć czy ten czy inny nie jest ż🤬dem?
Takie k🤬y to powinni od razu uczylizować
A w postępowej Holandii jest partia która żąda zalegalizowania pedofilii.
To chyba nie kalifornia bo nie strzelali tylko biegli.
Cezzar napisał/a:
Bro do niego mówi?.
To tak jak u nas "mordo"... "ej weź mordo" "dawaj mordo", co to k🤬a za p🤬lony plebs. Jak mnie to wk🤬ia to masakra.
sothis napisał/a:
na ich podobnym
No faktycznie chyba powinno być "na im podobnych".
Dzięki za korektę.
zn506 napisał/a:
No faktycznie chyba powinno być "na im podobnych".
Dzięki za korektę.
przeczytaj jeszcze raz, sprawdź znaczenie słów tam użytych i zastanów sie później co napisałeś a co chciałeś przekazać