35i napisał/a:
Trochę kosztowny ten napad.
Dla prawowitego właściciela pojazdu to może i kosztowny...
Ten jeden cichy ziomeczek. Niepozorny, grzeczny i spokojny.
To się złodzieje i mordercy zdziwili
To się złodzieje i mordercy zdziwili
ale te zabudowania i uliczki to od razu widać że kraj 3 świata.
Co prawda nie tak źle jak w Radomiu czy Sosnowcu, ale i tak nie chciałbym tam mieszkać. xd
Przy okazji łapcie dowcip, który mnie od roku niezmiennie bawi:
- Panie prezydencie Bidenie, lecimy do Kijowa.
- Mój Boże! dopiero z góry widać jakie zniszczenia i ruiny!
- aleee my dopiero mijamy Łódź Bałuty...
Co prawda nie tak źle jak w Radomiu czy Sosnowcu, ale i tak nie chciałbym tam mieszkać. xd
Przy okazji łapcie dowcip, który mnie od roku niezmiennie bawi:
- Panie prezydencie Bidenie, lecimy do Kijowa.
- Mój Boże! dopiero z góry widać jakie zniszczenia i ruiny!
- aleee my dopiero mijamy Łódź Bałuty...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Zacięła się skrzynia biegów na wstecznym? Czy kula na mózgu kierowcy?
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Rambo moze i odważny ale niczym halman - inteligencja nie grzeszy. Teraz moga mu dop🤬lić wyrok za zabójstwo, usiłowanie zabójstwa. Dlaczego? Niebezpieczeństwo zostało zarzegnane, sprawcy sp🤬alali... a on ścigał ich jak ukraincy polskie zasiłki. Skoro ziomale uciekali - on powinien zrobic to samo ale w przeciwnym kierunku. Nie bronie sk🤬iel i osobiście uważam, że powinien ich odj🤬 koncertowo każdego z osobna. Niestety system prawny jest taki, że może odpowiedzieć za swoj herouczny wysiłek...
LizTruss napisał/a:
Rambo moze i odważny ale niczym halman - inteligencja nie grzeszy. Teraz moga mu dop🤬lić wyrok za zabójstwo, usiłowanie zabójstwa. Dlaczego? Niebezpieczeństwo zostało zarzegnane, sprawcy sp🤬alali... a on ścigał ich jak ukraincy polskie zasiłki. Skoro ziomale uciekali - on powinien zrobic to samo ale w przeciwnym kierunku. Nie bronie sk🤬iel i osobiście uważam, że powinien ich odj🤬 koncertowo każdego z osobna. Niestety system prawny jest taki, że może odpowiedzieć za swoj herouczny wysiłek...
Chyba k🤬a w Polsce kraju nędzy i rozpaczy.
Kurewsko bym się zdziwił, gdyby ne🤬dy potrafiły opanować więcej jak jednego konia... czyli swojego (nie obrażając koni, poczciwych i niezwykle użytecznych zwierząt w odróżnieniu do ne🤬dów , darmozjadów i szkodników)
Miodzio!
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.