PS: Ciekawe ile razy przeczytam JP?

podpis użytkownika
Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.podpis użytkownika
Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.podpis użytkownika
lastfm.pl/user/Nikerszatłuc tych chuliganów się powinno, bo to syf w czystej postaci, jak chcą się zabawić to niech do wojska se pójdą i tam na poligonie się wyżyją
... czy ta nadpobudliwość i agresja są wywołane ciężkim dzieciństwem, brakiem foremek w piaskownicy, czy Bóg wie czym? Puknijcie się w głowę i zacznijcie żyć normalnie, palcie jointy
![]()
![]()
![]()
podpis użytkownika
Zatłuc wszystkich ćpunów się powinno, bo to brud w czystej postaci.
K🤬awielkie inteligenciki, co k🤬a nigdy na meczu nie były a o burdach czytają tylko w jakiś szmatławcach i nagle wielcy znaffcy się zrobili w temacie. Skończcie p🤬lić.
Tacy z was sadyści a jakiegoś "wp🤬la" się boicie. Któryś z kolegów wyżej próbował was oświecić to stwierdziliście, że za darmo pałowania się nie dostaje. Jak żadna argumentacja nie dociera to może powinniście przejść się na mecz drużyny z miasta i zobaczyć jak to jest na prawdę. Mogę was zapewnić, że zszokuje was to co zobaczycie, bo propaganda GóWna i ITI pokazuje zupełnie inny obraz, a wy łykacie wszystko co jest wam podawane. Pewna pani socjolog siedząca w temacie od kilku dobrych lat stwierdziła, że chuligani stanowiąc nie więcej jak 10% społeczności kibicowskiej. Pozostałe 90% to normalni ludzie, tacy jak wy i podobnie jak większość z was posiadający pasję ( nie, nie nap🤬lanie
wśród nich są zarówno prawnicy i lekarze i budowlańcy czy sprzedawcy, tyle że na stadionie nie liczy się to kto ile zarabia, czy ile ma samochodów. Tylko WSPÓLNOTA - każdy jest równy.