👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Herezja! Piwo powinna przynosić KOBIETA. Ostrożnie wyjąć z lodówki, nie podrzucać, nie potrząchać (bo połowa przy otwarciu wyleci na podłogę) i uśmiechnięta podać mężczyźnie...
Cywilizacja upada
Cywilizacja upada

ruszył by to dupsko i sam wziął to bylo by 10 razy szybciej..

Magik2501 napisał/a:
Piwo powinna przynosić KOBIETA.
Właśnie. Kolo najwidoczniej jest pedałem. I jedyne co wymyślił to maszynę która zbuszuje piwo przed otwarciem. A kiedy kobieta podaje wam piwo ma być już otwarte.
I przypomniał mi się dowcip: Przychodzi mąż do domu zmęczony po pracy. Żona chcąc go pocieszyć pyta:
-Kochanie otworzyć Ci puszkę?
-Cipuszka potem, najpierw daj obiad.

Ciekaw jestem efektu jak będzie otwierać takie wstrząśnięte piwo...

ciekawy pomysł, dobre wykonanie, widać, że chłopak włożył w to sporo pracy i czasu.
Ale piwa nie ma, bo nie dostał puszką w łeb.
Ale piwa nie ma, bo nie dostał puszką w łeb.

Magik2501 napisał/a:
Herezja! Piwo powinna przynosić KOBIETA. Ostrożnie wyjąć z lodówki, nie podrzucać, nie potrząchać (bo połowa przy otwarciu wyleci na podłogę) i uśmiechnięta podać mężczyźnie...
Na to też są sposoby:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie