Boże Święty
zaczyna się...
Tak poza tematem to jak można nie znać Neila Amstronga? To chyba osoba tak znana jak Einstein.

Tak poza tematem to jak można nie znać Neila Amstronga? To chyba osoba tak znana jak Einstein.

Jego muzyka zawsze będzie w moim sercu. Nie żeby coś Szeryfian, ale Einstein był wymyśloną postacią tylko do serii Red Alert, a to niezbyt popularna gra.

Cytat:
jak można nie znać Neila Amstronga?
Ja tam takiego nie znam, znam za to Neila Armstronga... (nie osobiście ofkors)
@orzechccc
Oto i pierwsza ofiara trollingu - gratulacje!
Szeryfian napisał/a:
Boże Święty
zaczyna się...
Jeśli nie widzisz żartobliwości w tym obrazku to jesteś chyba totalnym debilem. Mistrzem świata w ułomności. Prawdopodobnie z racji swojej niedołężności będziesz niósł polską flagę za cztery lata na paraolimpiadzie. Oczywiście, że znam Neila Armstronga. A Ty znawco i bucu źle napisałeś jego nazwisko

podpis użytkownika
Jezus Kocha zimne piwo.
Już się zaczyna robić p🤬lnik na forum
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Lance Armstrong, Neil Armstrong i Louis Armstrong. Tyle w tym temacie.
@Plecionkarz Ja jebie. ARMstrong, nie AMstrong k🤬a. Dwa razy już to napisali jak ma na nazwisko a ten dalej z błędem.

dobre, uśmiałem się ale i tak niektóre tępe dzidy nie będą wiedziały o co chodzi