Ja p🤬le
@Up wystarczy zła technika i już jesteś w gipsie więc nie p🤬l o słabych rekach. Z resztą to nie jest armwrestling, zobaczcie na zawodowe zawody i na to.

@Up wystarczy zła technika i już jesteś w gipsie więc nie p🤬l o słabych rekach. Z resztą to nie jest armwrestling, zobaczcie na zawodowe zawody i na to.

Mimo wszystko widziałem to tak wiele razy, że już się w ogóle nie siłuję.
k🤬a przed zawodami się gruche nie wali ma nauczkę
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Nikczemny Płód napisał/a:
Ja p🤬le
![]()
Dziękuję, że wyjaśniasz mi tajniki sportu który trenuję.

Tym bardziej nie rozumiem komentarza.
Oczywiście to, że ktoś coś trenuje nie oznacza, że robi to dobrze - kulturystyka, mtb i w zasadzie kazdy inny sport.
Oczywiście to, że ktoś coś trenuje nie oznacza, że robi to dobrze - kulturystyka, mtb i w zasadzie kazdy inny sport.

Często tak bywa jak ludzie stosują diete z myślą tylko o mięśniach. Zapominając przede wszystkim o kościach , a szkielet to podstawa. Słabe kości zawsze można wzmocnić dietą.
Coś się złamało, widać że amatorzy na zawodach to wygląda inaczej i nic się nie łamie