Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jab7kO 2014-01-22, 0:10 22
Arnold wydaje się być wporzo na co dzień
Zgłoś
N................m 2014-01-22, 0:33 30
tyle lat w amercye a cały czas ten esesmański akcent
Zgłoś
ozarimielin 2014-01-22, 0:49
w takim przebraniu starego bym nie poznał
Zgłoś
kontownik 2014-01-22, 2:50 41
wygląda jak machete
Zgłoś
W................r 2014-01-22, 2:55
@kontownik
Dokładnie, na miniaturce myślałem, że to on .
Zgłoś
S................i 2014-01-22, 2:59
Jakiś taki skośnooki ten Arni. To pewnie jakaś intryga.
Zgłoś
lobominator 2014-01-22, 3:31 15
NieWiemZeWiem napisał/a:

tyle lat w amercye a cały czas ten esesmański akcent

Weź Ty lepiej idź głową bigos zamieszać.
Jego akcent to jego znak rozpoznawczy k🤬a mać, taki chwyt. Wyobrażasz sobie Arnolda mówiącego poprawnie po angielsku? Bo ja nie. Wiesz co to "wizerunek"? C🤬ja wiesz i nie p🤬l, że nie wiesz, że wiesz.
Zgłoś
E................k 2014-01-22, 3:32
Kto to jest Arnold Schawsneger ?
Zgłoś
lobominator 2014-01-22, 3:40 90
Ezoteryk napisał/a:

Kto to jest Arnold Schawsneger ?

Koleś, który miał więcej w palcu u nogi, niż Ty w bicepsie.
Zgłoś
ulifont 2014-01-22, 3:49 2
za idola piwo bez oglądania

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
k................z 2014-01-22, 3:59
dzisiejsze gold to gówno a nie gold sprzed lat aktualnie nie trenuje tam nikt z czołówki a kiedyś trenowali tam praktycznie wszyscy prawowici właściciele sprzedali marke golds podobnie jak Weider i teraz to gówno które ma na celu wyciągnąć z ludzi jak najwięcej kasy LOL wyobrażacie sobie że teraz mogą was wyrzucić z gold za to że za głośno się drecie podczas treningu juz nie wspomne ze nie mozna robic duzymi ciezarami aby nie uszkadzac podłogi i o tym ze nie wpuszczaja w koszulce bez rekawków
Zgłoś
miskolargol 2014-01-22, 5:37 3
Za Arnolda zawsze piffko.
Zgłoś
kristodelgado 2014-01-22, 5:39 1
jest Arni jest piwo
Zgłoś
~żułw 2014-01-22, 8:19 31
kaktuz napisał/a:

dzisiejsze gold to gówno a nie gold sprzed lat aktualnie nie trenuje tam nikt z czołówki a kiedyś trenowali tam praktycznie wszyscy prawowici właściciele sprzedali marke golds podobnie jak Weider i teraz to gówno które ma na celu wyciągnąć z ludzi jak najwięcej kasy LOL wyobrażacie sobie że teraz mogą was wyrzucić z gold za to że za głośno się drecie podczas treningu juz nie wspomne ze nie mozna robic duzymi ciezarami aby nie uszkadzac podłogi i o tym ze nie wpuszczaja w koszulce bez rekawków

Znam twój bul też tam koxowałem kiedyś i brałem 200 na klate i potem rzucałem o ściane tym i nic nie mowili a tera to tam kał jest jak h🤬j musiałem podłogie odkupywać bo styropian sie połamał.
k🤬y

podpis użytkownika

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie