👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leti napisał/a:
najlepsze w szwabi jak sie na plakacie dwa stare pedały całują...
to jest wieś
2:29
To jest Leonid Breżniew i Erich Honecker i podejrzewam, że żaden z nich pedałem nie był. Wsią natomiast jest nie znać historii...

Nieźle musiała mu śmierdzieć ta koszulka skoro cały świat w niej zwiedził bez zmiany

Czy tylko ja oglądałem do momentu kiedy pojawiła się Polska i wyłączyłem?

Cytat:
Pozytywne + dobra nuta (Daft punk dla niekumatych).
Nie sama kapela, ale tytuł kawałka - Around the world.
Dał plamę chcąc napisać "Moskwa" cyrylicą. Powinno to wyglądać tak - Mockba, a on zamiast "b" wstawił niemieckie "s" basowe - ß.
Niemniej bardzo pozytywny koleżka.

1:10 kilkanascie metrow od tego miejsca czasami wodke pije XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie