👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Polska jest w 2:12
Co do filmu, to bardzo pozytywna akcja. Piwko leci
Co do filmu, to bardzo pozytywna akcja. Piwko leci

maxvolumePL napisał/a:
Teired, ciekawe o ile sek byłem szybszy ;P
Pewnie parę

Żeby nie robić offtopu to dodam jeszcze, że muzyka mogłaby być lepsza

Czemu mnie jakoś nie dziwi, że jakiś wieśniak z Polski będzie z siebie kretyna robił i przynosił nam wstyd ...

najlepsze w szwabi jak sie na plakacie dwa stare pedały całują...
to jest wieś
2:29

Leti napisał/a:
to jest wieś
Mosz recht, niy zauwazylech - bronek leci

maxvolumePL napisał/a:
Polska w 2:10
Poznań - oceń sam czy chcesz to oglądać

Leti napisał/a:
to jest wieś
To są jacyś komunistyczni działacze, a przynajmniej tak mi się zdaje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie