Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ekecheirianin31 2023-03-18, 18:39
Syn_Milionera napisał/a:

W dodatku to nie zwykły młotek tylko do rozbijania szyb z zaostrzonym końcem. Jakby dobrze uderzył to by mógł czaszkę rozłupać.
Rozwiązanie to szybki nokaut, a nie janusz jeszcze na spokojnie się przy nim odwrócił.

Znawca j🤬y, ty bys siedział jak p🤬da cichutko. Jak zresztą robisz całe życie. Szybki nokaut toci ojciec przed czyszczeniem kanału robi
Zgłoś
Wiewór 2023-03-18, 19:37 2
Insaner napisał/a:

Cała Ukraina to jedna wielka korupcja. Tam za łapówkę dostaniesz pozwolenie na budowę wysypiska w rezerwacie przyrody, dyplom uczelni, prawo jazdy (i co gorsza honorowane w PL), albo pierwsze miejsce w kolejce do lekarza. Na granicy to samo - za fajki, alkohol czy pieniądze bez problemu ją mijają. Smutne, ale przez masowy napływ tych ludzi o mentalności Polaka z PRLu nasz kraj wróci do standardów jak z lat 80, 90. Nożownicy, gangi w większych miastach, znaczny wzrost liczby pijanych kierowców, kradzieże z mieszkań, napady, wypadki z powodu niesprawnych aut, które nigdy nie przeszły przeglądów technicznych bo za wschodnią granicą są nieobowiązkowe a jeździ ich po Polsce teraz całe mnóstwo.
Tam wojna prędzej czy później się wyciszy i przejdzie w stan zamrożenia, a jak już oficjalnie otworzą granicę to te propagandowe obrazki smutnych kobiet i dzieci szybko zamienią się w tabuny ukraińców, którzy na pewno nie zostaną u siebie tylko przyjadą tu do swoich rodzin nie mając nagranej żadnej roboty, a to jak wiadomo szybko rodzi patologie.

Właśnie opisałeś Polskę.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Piotrb1 2023-03-18, 20:03 4
Ale nasz kraj smutny jak p🤬da. Nic się nie dzieje. Na sadolu z zagranicy akcje grube noże, krew, skakanie po głowie. A w Polsce starszy facet mówi imigrantowi zarobkowemu, że jak nie będzie grzeczny to będzie musiał wysiąść. I na sadola trafił.
Zgłoś
S.Cat 2023-03-18, 20:32 1
Jak kanarami gardzę to tutaj ewidentnie testy psychologiczne chłop ma zdane.A takim młotkiem to c🤬ja zrobić mozna, za krótki trzonek.Nie zamachniesz się porządnie.
Zgłoś
czorny711 2023-03-19, 16:26 1
Takiego śmiecia z upadliny chciałbym gdzieś trafić
Zgłoś
TiliLili 2023-03-19, 23:25
zbynekmaslanka napisał/a:

Tak serio to ten polak nie ma jakiegoś instynktu samozachowawczego. W życiu na trzeźwo nie zbliżyłbym się do gościa z młotkiem. Dostałby dwa razy w łeb i zamiast spokojnego weekendu wizyta (wersja minimum): policja, szycie łba ... to wersja minimum

Do tego ja będąc w takiej sytuacji raczej nie odwracałbym się tyłem głowy do gościa z młotkiem w ręku tracąc go i jego rękę z młotkiem z pola widzenia XD na dodatek skorzystał bym z chwili by wycelować precyzyjnym prostym i wykończyć jakąś popisową kombinacja xd
Zgłoś
Robajson 2023-03-20, 0:17
Ja w mojej miejscowości już dwa razy tłukłem się z takim zjebem. Nawet ich znajomi to olali i pewnie mieli dosyć.
Zgłoś
marekclub 2023-05-14, 21:45
J🤬 ukraińskie ścierwa
Zgłoś