Weźcie mnie tego debila sprzed oczu...
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/

K🤬a, zróbcie w końcu zbiorczy na gender.
Wszyscy o tym p🤬lą, nie ma dnia żebym nie usłyszał słowa "gender", najśmieszniejsze jest to, że 90% ludzi którzy o tym mówią, nawet nie wiedzą co to, najlepszy przykład ten "dziennikarz".
Wszyscy o tym p🤬lą, nie ma dnia żebym nie usłyszał słowa "gender", najśmieszniejsze jest to, że 90% ludzi którzy o tym mówią, nawet nie wiedzą co to, najlepszy przykład ten "dziennikarz".
Dżender jest w c🤬jglamour i c🤬j wam do tego.
Tak mówią w telewizji i tak ma być.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Tak mówią w telewizji i tak ma być.

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

sard,
Nie ulega wątpliwości że jest debilem ale za to co powiedział to bym z nim flachę wypił.
Nie ulega wątpliwości że jest debilem ale za to co powiedział to bym z nim flachę wypił.

Jeszcze k🤬a hardkorowego koksa niech spytają co sądzi o srender, przecież jego opinia tak ważna.

I tak ludzie nie wiedzą co to ten gender, a ciągle o tym mówią. Już im się p🤬li to z pedałami czy trans. A zresztą c🤬j z tym - do pieca. Ale po cen cymbał tutaj?

Szpilce mozna wybaczyc sposob wyslawiania, ale ten "reporter", no k🤬a....
Reporter po prostu z miejsca powinien dostać tam miotłę i zamiatać ten terminal. A potem dziwne że k🤬a ludzie nawet nie wiedzą o co tak naprawdę się wk🤬iać w j🤬ym gender. A sam gender to ja osobiście p🤬lę a zwłaszcza osobę-y które z nudów bo nie mają co robić go wymyśliły, na siłę promować to co k🤬a zbędne albo już było, tylko ubrane w jakieś zbędne idee gdzie z debili zrobią jeszcze większych debili.

Szpilka, hahahahaha
Weźcie tego debila mi sprzed oczu.
Wyrobiony intelektualnie jak większa połowa adminów.
Weźcie tego debila mi sprzed oczu.
Wyrobiony intelektualnie jak większa połowa adminów.
Gość nie wie o co pyta..
podpis użytkownika
facebook.com/polskipunkrock