Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dwakilo 2012-06-03, 1:27 6

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
0rion 2012-06-03, 2:52
jest tyle talentów na ulicy, w więzieniach i tak dalej o ktorych nawet nie wiemy ale zmienily by kurs histori boxu i innych sztuk walk gdyby ktoś ich tylko odnalazł
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-03, 4:34
szpilka placze na widzeniach heheh
Zgłoś
Shock 2012-06-03, 5:38
...kto to jest ?
Zgłoś
Cogito 2012-06-03, 10:03
Trochę Arturowi walka wczoraj mimo wszystko nie wyszła.

podpis użytkownika

Nie ma podpisu.
Zgłoś
erni13 2012-06-03, 11:35 1
Szpilka, czyli czlowiek dumny z odsiadki, ktoremu jakis spec od marketingu zlecil udawanie, ze sie zmienil, itd. Nosz k🤬a, nie znosze go...
Zgłoś
Anubis12 2012-06-03, 13:33 1
Życzę mu jak najlepiej ,ale mógłby mniej p🤬lić w tych wywiadach bo słuchać to go nie mogę...
Zgłoś
donald207 2012-06-03, 13:43
Doj🤬 basilego, męczył sie wytatuowany ryj. Dla Szpili zawsze piwko
Zgłoś
EdmundKemper 2012-06-03, 14:38 3
Ech. Nawet gdyby zdobył mistrza świata jutro i utrzymywał go przez 10 lat podczas 20 powiedzmy walk to i tak będziecie hejtować, że jest z ulicy i dostał wyrok. Nosz k🤬a, ale to społeczeństwo jest poj🤬e. Najlepiej to komuś wyszukiwać nawet najmniejsze porażki, ale nie przyznać, że jest dobry w tym co robi i może naprawdę wiele osiągnąć.
Życzę mu jak najlepiej bo mimo wszystko to on, a nie Adamek jest stworzony do wagi ciężkiej i to on mimo mniejszych umiejętności i doświadczenia jest na lepszej drodze do pasa mistrzowskiego.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-03, 20:06
Ciągle nie wyrobiłem sobie zdania o nim jako bokserze, bo na razie widziałem go tylko z jakimiś pętakami, których załatwiał bez problemu. Widziałem też jedną dłuższą walkę, w której ewidentnie brakowało mu skilla, ale to ponoć było przed jego wielką przemianą czy coś tam. Poza boksem to koleś nie potrafi sklecić kilku poprawnych zdań po polsku, a takich ludzi ciężko lubić. A jeśli chodzi o Adamka... Może to nie jest urodzony ciężki, ale na tę chwilę wypunktowałby Szpilkę jak worek, prawdopodobnie nawet by go znokautował mimo słabego ciosu.
Zgłoś
GhostScarface 2012-06-03, 20:35
ru_ziolo napisał/a:

promowanie nastepnego przestepcy... brawo polsko

dziwi mnie że jeszcze nikt ci nie napisał że p🤬lisz głupoty

podpis użytkownika

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-03, 20:46
@ UP moze dlatego, ze nie p🤬le ?
Zgłoś
Kine 2012-06-03, 22:54 1
Powiem wam tak, jak dla mnie mamy młodego Gołote. Chłopak może p🤬li sporo, królikiem bystrzakiem tez nie jest, ale nap🤬la sie zacnie. Jak dla mnie ma spory potencjał, mam nadzieje że wypłynie gdzieś kiedyś i będziemy mieli liczącego sie zawodnika.
Zgłoś
GhostScarface 2012-06-03, 23:43
ru_ziolo napisał/a:

@ UP moze dlatego, ze nie p🤬le ?

nie p🤬lisz ,..? dlatego to hejtowanie

podpis użytkownika

Talk Shit Get Hit
Zgłoś