Miał zdobyć Mistrzostwo Polski w rok wg. trenera, a udało mu się to w pół roku.
Tak więc nigdy nie wiadomo, jak będzie?
Tak więc nigdy nie wiadomo, jak będzie?

MA ambicje, ma charakter, ma talent!
Nie stawiajcie go na straconej pozycji.
Artur powodzenia dzisiaj!
I drodzy ludzie pamiętajcie to Polak, nasz zawodnik wspierajmy go, a nie wieszajmy na nim psy jak to z góry jest robione na każdym zawodniku, jeżeli podwinie mu się noga czy coś.
Nie stawiajcie go na straconej pozycji.
Artur powodzenia dzisiaj!

I drodzy ludzie pamiętajcie to Polak, nasz zawodnik wspierajmy go, a nie wieszajmy na nim psy jak to z góry jest robione na każdym zawodniku, jeżeli podwinie mu się noga czy coś.
@grall2 - to tak jak Tusku, wyznaczył sobie że zbuduje w 4 lata 40 kilometrów autostrady i dokonał tego w dwa lata! I nic to, że w normalnym kraju w tym tempie i przy takich funduszach buduje się 4000 kilometrów tego
Najwazniejsze, to stawiać sobie nisko poprzeczkę i zdobyć ją 2 razy szybciej wtedy publika szaleje! Każdy kto zna realia polsiego boksu wie, że zdobycie Miszczostwa Polski to mniej więcej takie dokonanie, jak dostanie Złotej Płyty i występ w Opolu na scenie muzycznej (wystarczy sprzedać 10 tysięcy płyt).

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Być może i tak jest, ja tam się nie znam. Wiem za to tylko to, że chłopak jest szczery i nie owija w bawełnę. Wyznacza sobie cele i stara się je zdobyć
POlityka mnie nie interesuje i nie będę się na jej temat wypowiadał.

Jak mówił, że wydaje mu się, że to jego psychika. Psychika jest najważniejsza rzeczą w pięściarstwie. Bez psychiki jesteś nikim, nie ważne jaką masz siłę i technikę. Chłopak był łobuzem, podniósł się. Myślę, że można mu okazać pewien szacunek i zaufać, bo ma talent. Mimo, że tutaj hejterstwo, oraz kurewsto jest popularne.

Tam przestępca...parę razy mu się zdarzyło komuś przyp🤬olić, i to nie jakiemuś świętoszkowi...miałem okazję poznać gościa irl, bardzo w porządku facet, życzę mu jak najlepiej.

Szpila to w porządku gość!! Nasz polski najlepszy bokser! Mam nadzieję Artek, że otworzą nam halę w końcu na Hucie na Czyżynach i że nam ją otworzycie z Andrzejem i Mariuszem!! Ma dużo pozostałości w nawykach po ustawkach, ale ludzie... On niedawno dopiero wyszedł z więzienia! Jest pod okiem odpwiednich ludzi i jak go odpowiednio utemperują i oszlifują to będziemy mieli kolejnego mistrza boksu z prawdziwego zdarzenia!
jest boks - jest piwo
na początku Szpila zachowywał się jak troglodyta, ale widać, że im wyżej się pnie, tym bardziej pokornieje
ja życzę Szpilce i Polsce abyśmy mieli MŚ wagi ciężkiej. Wszystko w jego pięściach!

na początku Szpila zachowywał się jak troglodyta, ale widać, że im wyżej się pnie, tym bardziej pokornieje

chłop ma ambicje, zobaczymy jak daleko dojdzie oby jak najdalej