📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam taki filmik nakręcony we Władysławowie na wakacjach. Chętnie wrzucę, ale ma 300MB w formacie MOV. Wie ktoś co zrobić by był mniejszy i się nadawał na pokaz?
Sztuka jest dziedzina działalności ludzkiej, uprawiana przez artystów. Nie istnieje jedna spójna, ogólnie przyjęta definicja sztuki, gdyż jej granice są redefiniowane w sposób ciągły, w każdej chwili może pojawić się dzieło, które w arbitralnie przyjętej, domkniętej definicji się nie mieści, wiec nie okrawajcie sztuki tylko do pejzaży i portretów które są łatwe do interpretowania i nie wymagają odrobiny wyobraźni.
Ktoś pisał, że dużo osób takie obrazy robi, ale pejzaży, portretów i dzieł abstrakcyjnych też jest zatrzęsienie i nikt nie mówi, że "to już było, jakie to ch*jowe".
Krytykujesz ? Idź i wykaż się sam a później pozwól nam to ocenić i skrytykować.
Ktoś pisał, że dużo osób takie obrazy robi, ale pejzaży, portretów i dzieł abstrakcyjnych też jest zatrzęsienie i nikt nie mówi, że "to już było, jakie to ch*jowe".
Krytykujesz ? Idź i wykaż się sam a później pozwól nam to ocenić i skrytykować.

@up uważasz, że ludzie muszą sami umieć to namalować żeby móc to oceniać ?
każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, wiec zamknąć ryje.
każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, wiec zamknąć ryje.

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, pytanie brzmi czy masz na ten temat odrobinę wiadomości i doświadczenia by się o tym wypowiadać. Bo ocenianie rzeczy o których się nic nie wie, Moim skromnym zdaniem to głupota i ignorancja w czystej formie i wydaniu.
Pan "xkxkxkxkxk" oraz "lesiot" skwitowali kolesia z filmu jako beztalencie tylko na podstawie tego ze "W każdym większym mieście żeni to po 5 osób na deptak".
"nie mów jeśli nie wiesz" i ten zwrot tak często używany chyba podsumuje to co do tej pory napisałem.
Pan "xkxkxkxkxk" oraz "lesiot" skwitowali kolesia z filmu jako beztalencie tylko na podstawie tego ze "W każdym większym mieście żeni to po 5 osób na deptak".
"nie mów jeśli nie wiesz" i ten zwrot tak często używany chyba podsumuje to co do tej pory napisałem.

Jeśli "roz🤬bywanie głową muru" nazywasz sztuka to nie mam więcej pytań.

nad morzem w dźwirzynie w tamtym roku widziałem jak koleś to robił mam nawet fotkę a co najważniejsze strasznie to tanie
) po 50 pln za sztukę życzył sobie
)

I jaki przekaz jest tej "sztuki"?
Podejrzewam, że na wnętrzu moich pośladów podczas srania robią się podobne kształty, kiedy się podcieram papierem.
Dla niekumatych klocek-> farby, srajtasma-> gazeta, którą ściera warstwy
Podejrzewam, że na wnętrzu moich pośladów podczas srania robią się podobne kształty, kiedy się podcieram papierem.
Dla niekumatych klocek-> farby, srajtasma-> gazeta, którą ściera warstwy
Maksymalnie sadystyczny filmik
a co do takiego malowania ,to każdy szanujący się ryneczek w mieście ma takiego "Malujaka" bo nie wiem czy to malarz ...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie