Ktoś pisał, że dużo osób takie obrazy robi, ale pejzaży, portretów i dzieł abstrakcyjnych też jest zatrzęsienie i nikt nie mówi, że "to już było, jakie to ch*jowe".
Krytykujesz ? Idź i wykaż się sam a później pozwól nam to ocenić i skrytykować.
podpis użytkownika
NON SERVIAM !
każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, wiec zamknąć ryje.

do tycho co uważaja że to żadna sztuka.. powiedzcie mi dlaczego jakiś j🤬y kwardrat i dwie kreski jest sztuką? bo takie cos to ja też zrobie, ale za to to co na filmiku to już nie
Krótko mówiąc ktoś kto ma ugruntowaną pozycję w światku artystycznym i czymś się w swojej działalności artystycznej wykazał może sobie pozwolić na taką sztukę. Trudno to pojąć?
Zresztą...jeśli w co drugim domu wisi na ścianie takie gówno z bazaru, każde niemal identyczne, to jak tu dyskutować o sztuce...
Pan "xkxkxkxkxk" oraz "lesiot" skwitowali kolesia z filmu jako beztalencie tylko na podstawie tego ze "W każdym większym mieście żeni to po 5 osób na deptak".
"nie mów jeśli nie wiesz" i ten zwrot tak często używany chyba podsumuje to co do tej pory napisałem.
podpis użytkownika
NON SERVIAM !
Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, pytanie brzmi czy masz na ten temat odrobinę wiadomości i doświadczenia by się o tym wypowiadać. Bo ocenianie rzeczy o których się nic nie wie, Moim skromnym zdaniem to głupota i ignorancja w czystej formie i wydaniu.
Pan "xkxkxkxkxk" oraz "lesiot" skwitowali kolesia z filmu jako beztalencie tylko na podstawie tego ze "W każdym większym mieście żeni to po 5 osób na deptak".
"nie mów jeśli nie wiesz" i ten zwrot tak często używany chyba podsumuje to co do tej pory napisałem.
A powiedz mi jakie wiadomości i doświadczenie są potrzebne żeby oceniać coś takiego? Robi to każdy i w ten sam sposób - szablonowo. K🤬a dlaczego wy tak tego bronicie? To nie jest sztuka tylko zarabianie pieniędzy na ludziach pozbawionych jakiegokolwiek gustu. K🤬a mać, czy żeby oceniać filmik na którym ktoś sobie rozj🤬 głowę o mur trzeba to zrobić samemu? Ja nigdy nie zajmowałem się taką chałturą, więc zabronisz mi to komentować? Banda idiotów i pewnie połowa ma ten kicz na ścianie. Siedzą zadowoleni w domu, że kupili obraz na Krupówkach, a w domu syf, kicz i mogiła. Właśnie w takich wnętrzach najczęściej to dziadostwo widuję, nie bez powodu najlepiej się to sprzedaje w Polsce.
Chyba sobie kupię te p🤬lone spreje w 6 kolorach i sam będę wciskał to idiotom na Monciaku.
podpis użytkownika
NON SERVIAM !

podpis użytkownika
FANTOMAS

Podejrzewam, że na wnętrzu moich pośladów podczas srania robią się podobne kształty, kiedy się podcieram papierem.
Dla niekumatych klocek-> farby, srajtasma-> gazeta, którą ściera warstwy

Naucz się czytać... bezpośrednie nie nazwałem nikogo beztalenciem...
Ale tak szczerze? Do tego nie trzeba talentu.
Ja nie pisałem nic o tym, że dużo osób to robi... ale skoro według Ciebie ma talent, to niech może "stworzy" coś innego czy inną techniką.
Jakoś nikt uśmiechu Mona Lisy nie jest w stanie od tak powtórzyć... a tych potworków niemal identycznych, każdy może napłodzić w setki i tysiące... i wszytko to i tak jeden c🤬j i nie jest kwestią bogatej wyobraźni, ale tylko powielania jednego i tego samego.