Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-03-06, 23:32
Widziałem jak kiedyś facet to w Bolesławcu robiła na jakimś festynie. Niby na filmiku wygląda że łatwo to zrobic ale w rzeczywistości już tak nie jest
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 0:03 5
Nawet tego gówna nie nazywajcie sztuką. W każdym większym mieście żeni to po 5 osób na deptak. Jak można za to płacić!
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 0:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 0:39 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kukiełka 2010-03-07, 0:46 14
Internet i ludzie w nim są zbyt odważni do krytykowania - sami gówno umieją a wyśmiewają że to co widzą to już "było", a skoro było to jest do dupy.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 2:00
Wie ktoś, może co to za nuta ?
A co do filmiku to widzialem podobny i w ten sam sposób mnie zaskoczył

Ok tytul piosenki juz znalazlem ;]
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 4:33 3
Zgłoś
lesiot 2010-03-07, 7:19 7
Zgłoś
Stachustach187 2010-03-07, 9:03
powiem tak ten konkretny pokazany na filmiku nie jest jakis specjalnie zajebist ale ta technika widzialem duzo lepsze obrazki i fajni eto wyglada
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 9:07 3
a mi sie to podoba i wisi takiego typu cos u mnie na ścianie
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 9:13 1
Zgłoś
ecartman80 2010-03-07, 12:43
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 13:09 2
To co powiecie o sztuce abstrakcyjnej? Pie**dolicie jak zawsze. Uważam, że jeżeli ktoś nie ma talentu to tego nigdy nie bedzie tak dobrze robił jak koleś na filmiku. Można się tego nauczyć, ale bez wyobraźni i zdolności to będziesz mógł tylko powielać jego prace...
Jest wiele dzieł w sztuce, które o wiele łatwiej namalować, a mimo wszystko to sztuka. Pooglądaj sobie np. "Czarny kwadrat na białym tle" lub też "Biały kwadrat na białym tle" Kazimierza Malewicz, albo obrazy choćby Picassa.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-07, 14:16 1
Ci co lubią sztukę będą szukać jej na innych portalach!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem