👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widziałem jak kiedyś facet to w Bolesławcu robiła na jakimś festynie. Niby na filmiku wygląda że łatwo to zrobic ale w rzeczywistości już tak nie jest

Nawet tego gówna nie nazywajcie sztuką. W każdym większym mieście żeni to po 5 osób na deptak. Jak można za to płacić!

Internet i ludzie w nim są zbyt odważni do krytykowania - sami gówno umieją a wyśmiewają że to co widzą to już "było", a skoro było to jest do dupy.

Wie ktoś, może co to za nuta ?
A co do filmiku to widzialem podobny i w ten sam sposób mnie zaskoczył
Ok tytul piosenki juz znalazlem ;]

A co do filmiku to widzialem podobny i w ten sam sposób mnie zaskoczył

Ok tytul piosenki juz znalazlem ;]

powiem tak ten konkretny pokazany na filmiku nie jest jakis specjalnie zajebist ale ta technika widzialem duzo lepsze obrazki i fajni eto wyglada

a mi sie to podoba i wisi takiego typu cos u mnie na ścianie

To co powiecie o sztuce abstrakcyjnej? Pie**dolicie jak zawsze. Uważam, że jeżeli ktoś nie ma talentu to tego nigdy nie bedzie tak dobrze robił jak koleś na filmiku. Można się tego nauczyć, ale bez wyobraźni i zdolności to będziesz mógł tylko powielać jego prace...
Jest wiele dzieł w sztuce, które o wiele łatwiej namalować, a mimo wszystko to sztuka. Pooglądaj sobie np. "Czarny kwadrat na białym tle" lub też "Biały kwadrat na białym tle" Kazimierza Malewicz, albo obrazy choćby Picassa.
Jest wiele dzieł w sztuce, które o wiele łatwiej namalować, a mimo wszystko to sztuka. Pooglądaj sobie np. "Czarny kwadrat na białym tle" lub też "Biały kwadrat na białym tle" Kazimierza Malewicz, albo obrazy choćby Picassa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie