No co, artystka wielkiego formatu i skutecznie wyrąbała sobie przejście na skróty

K🤬a... ja wiem że to tylko video... ale miałem wrażenie że stół mi się pod laptopem uginał kiedy ten morświn kończył swoje widowisko...

Poniżej jest Gwiazda na treningu przed weselem, są ofiary (koloryzowane)
sadistic.pl/w-zasadzie-smierc-na-miejscu-vt506912.htm
I will wear you like a condom.
sadistic.pl/w-zasadzie-smierc-na-miejscu-vt506912.htm
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
nowego king konga kreca? takiego postepowego gdzie queen kong bedzie szukac swojego przystojniaka?
Obrzydliwe! Po co wrzucanie takie coś tutaj? Jadłem właśnie obiad i wszystko zwróciłem! Jeszcze te kaszaloty w tle... Bleh

to jest artystka? to jest k🤬a nie artystka! moja sąsiadka była k🤬ą, to była dopiero artystka.
J🤬a ze dwa schabowe zjada na pierwsze danie minimum

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Tafariel napisał/a:
j***na ze dwa schabowe zjada na pierwsze danie minimum
Dwa schabowe to ja jem na obiad a jestem chudy jak patyk. Ten knur to chyba ze dwie świnie musiał op🤬lić.
@PERKUN
Wiecie jak mi się serduszko cieszy, kiedy widzę jak ktoś używa jeden z moich pierwszych obrazków jaki specjalnie przygotowałem na ten portal <3
A obrazek ma z 8 lat i dalej jest używamy
)
Wiecie jak mi się serduszko cieszy, kiedy widzę jak ktoś używa jeden z moich pierwszych obrazków jaki specjalnie przygotowałem na ten portal <3
A obrazek ma z 8 lat i dalej jest używamy

podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.