👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hydrozagadka.
jestem w głebokim szoku, że tego tu jeszcze nie było!
jestem w głebokim szoku, że tego tu jeszcze nie było!

Polska też miała swojego superbohatera.
Dwie kultowe sceny z Asem w roli głównej.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2014-02-12, 11:10 ]
Druga już była -> sadol.pl/as-ostrzega-vt59107.htm
Dwie kultowe sceny z Asem w roli głównej.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2014-02-12, 11:10 ]
Druga już była -> sadol.pl/as-ostrzega-vt59107.htm

Niech ryknie z bólu ranny łoś, zwierz znów przemierza knieje, ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś... oto pradawne dzieje

Najbardziej jebnięty polski film. Co nie zmienia faktu, że za Hydrozagadkę zawsze piwo:D

Ok film kultowy, Gołas też swój udział w Polskiej kinematografi miał ale dlaczego wrzucasz to na Sadistic ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie