Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
F................k 2012-03-21, 18:50
ślimak na prezydenta!
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-03-21, 20:17 5
boolie8830 napisał/a:

poczuj klimat plastikowych kulek... paintball przewyższa przebieranki asg o kilka poziomów

Chyba pionów.

Też mi zabawa biegać ze sprzętem do nurkowania. Nieporęczne, nierealistyczne i jeszcze wygląda jak przez okno. No ale zawsze po powrocie do domu możesz powiedzieć, że dorabiasz jako clown w cyrku, tyle kolorów i w ogóle.
Zgłoś
sauerps 2012-03-21, 22:38 4
rockface123 napisał/a:

ale przyjeby ...

No no.. pop🤬l ja posłucham;] siedź sobie w domu i nap🤬laj w Call of duty ;] nie wiesz co to dobra zabawa

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
!Timon 2012-03-21, 23:28 5
Jak to powiedział asystent na ćwiczeniach, zresztą ppłk rezerwy: "Dorosła osoba która chce iść do wojska, idzie do wojska, a jeśli bawi się w formacje paramilitarne to znaczy, że jest zaburzona psychicznie".

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
s................z 2012-03-21, 23:48 2
boolie8830 napisał/a:

poczuj klimat plastikowych kulek... paintball przewyższa przebieranki asg o kilka poziomów

sadystycznie bolesny napisał/a:

Chyba pionów.

Też mi zabawa biegać ze sprzętem do nurkowania. Nieporęczne, nierealistyczne i jeszcze wygląda jak przez okno. No ale zawsze po powrocie do domu możesz powiedzieć, że dorabiasz jako clown w cyrku, tyle kolorów i w ogóle.

Hehe, dorośli faceci biegający z plasykowymi karabinami i bawiący się w wojnę. Ba - jeszcze dzielą się na dwie klasy i nie lubią wzajemnie... Klasa, panowie, klasa.

A co robicie, jak mama was nie wypuści na dwór?
Zgłoś
Grillowany 2012-03-21, 23:51
Śmiechłem ze ślimaka - "Po akcji mi dasz" zupełnie niewzruszony, że kolega umiera ;d. Propsy za produktywność.
Zgłoś
czokletmen 2012-03-22, 0:10
ASG dla dzieciaków, wezcie sobie pozwolenie na bron i kupcie cos mocnego a nie jakies kapiszony w morde j🤬e

podpis użytkownika

ŁO K🤬A! JA TO NAPRAWIE W MORDE J🤬E!
Zgłoś
OFF 2012-03-22, 0:22
Ten filmik to taki żart? Bo jeśli tak to nie załapałem.

podpis użytkownika

"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Zgłoś
n................y 2012-03-22, 0:49
Paraolimpiada normalnie
Zgłoś
M................k 2012-03-22, 1:20 1
Skoro tak zachęcają do "obejżenia" to chyba się "skuszem"...
Zgłoś
W................k 2012-03-22, 2:40
0:24 "no...." z jakim zalem ze go o cos prosi akurat przed smiercia
Zgłoś
T................a 2012-03-22, 7:15 3
Moim zdaniem najfajniejsza grupa airsoftowa.Filmik podobnie na spontanie
Zgłoś
p................o 2012-03-22, 8:17
ASG fajna sprawa, ale co to robi na Sadolu, to ma niby być straszne itp.? Widzę że robi się tu powoli forum gimbusiarskie o wszystkim ...
Zgłoś
a................h 2012-03-22, 8:47
Nie będę tutaj pisał czy paintball jest lepszy czy nie (sam nie gram w to ani w to) ale powiedzcie mi "gracze" ASG. Jak w tym wyglądają mecze ? Czy nie np. tak :
"-Dostałeś kulką, dostałeś!
-Nieprawda nie dostałem!
-On oszukuje!
-Nie bo on oszukuje!"
?
Zgłoś
bloodwar 2012-03-22, 9:18
Jak można w jednym zdaniu połączyć wyraz "najfajniejsza" i "airsoftowa"? Skoro słowo "airsoft" jest używane wymiennie z "pedalstwo" więc wychodzi na to, że jaracie się pedalstwem! A pedalstwo jest pedalskie i gejowate!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie