Znany konioklep robi ukryty sztylet oraz pałasz z Assasina Creeda!
PS. zobaczcie słówko Cutlass bez "L"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościu mistrz
Ten bajer z wysuwanym ostrzem to dobry bajer na ustawki : D
Niech wykuję w końcu wiedźmiński miecz!
To jest kordelas a nie pałasz.
Genialne te filmiki. Zero amatorki, gość ma rzemiosło w rękach, fajnie się to ogląda. Piwko
konto usunięte
2013-10-21, 22:40
Jak Assassin to tylko w multi playerze!
DR_DRE napisał/a:
Niech wykuję w końcu wiedźmiński miecz!
Jak mu załatwisz meteorytową stal to pewnie wykuje
konto usunięte
2013-10-21, 23:13
to nie jest pałasz...tylko kordelas piracki
co ma kordelas do pałasza ? Nie wiem...
Ukryty miecz jest na filimku, więc.. :/
Offtopic lekki zrobię, ale tak sobie wyobraziłem łeb Tuska pod tym automatycznym młotem...
ech, rozmarzyłem się.
konto usunięte
2013-10-22, 0:35
Faktycznie, donalda by mogl odwiedzic jakis assassin, wiadomo ze by to w polityce za wiele nie zmienilo, ale zacny bylby to cel ku uciesze gawiedzi.
konto usunięte
2013-10-22, 4:57
Mój młodszy brat ok. pięć lat temu zrobił ukryty sztylet wykorzystując szynę ze szuflady i nożyk.
Działało.
konto usunięte
2013-10-22, 13:33
Zajebiście to wygląda, tylko ukryte ostrze nie spełnia swojej funkcji. W grze wysuwało się go ruchem nadgarstka, a tutaj na filmiku widać, że musi drugą ręką uruchomić to, więc raczej to dobrze wyglądający rekwizyt, a nie kopia ukrytego ostrza z gry.