👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie jaranie się grami komputerowymi jest gorsze od pedalstwa.

Wystarczyło tylko by się któremuś noga lekko omsknęła i byłby świetny materiał :<

kamerzysta musiał mieć naprawdę oczy dookoła głowy.
Świetnie wyszło!
Świetnie wyszło!
Dobra praca kamery i płynność ruchu zawodników, normalnie nie stawiam piwa cosplayowym przygłupom.
Bardziej mogę pochwalić kamerzystę i tego co zmontował to wszystko bo pełna profeska a ci aktorzy to tacy sobie.
Na zachodzie można sobie tak poskakać, tam są dobre gzymsy, kominy itp. Ja nawet kiedyś za biurka wyszedłem żeby sobie tak poskakać. Jak złapałem za jeden gzyms, ten się oberwał, a ja się sp🤬*liłem na beton tak, aż mi tchu zabrakło. W Polsce nie przejdzie takie skakanie.
Świetny materiał. Przede wszystkim brawa za "stedikam" a nie kręcenie z ręki.
Widać dynamikę w akcji, sporo ciekawych ujęć i ciekawe miejsca.
Ciut bardziej dopracować i byłaby reklama Asasina jak ta lala, za grosze.
Ubijsoft™ mogliby się od nich uczyć jak promować własny produkt.
Widać dynamikę w akcji, sporo ciekawych ujęć i ciekawe miejsca.
Ciut bardziej dopracować i byłaby reklama Asasina jak ta lala, za grosze.
Ubijsoft™ mogliby się od nich uczyć jak promować własny produkt.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie