Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Assassin's Creed
BongMan • 2012-06-03, 12:02
Podobno autentyk.

Jeden z moich kumpli ma bardzo charakterystyczną cechę: najpierw mówi, potem myśli. Do tego dochodzi jeszcze całkowity brak ogłady towarzyskiej. Nie zrozumcie mnie źle, nie jest debilem ani ćwierć-inteligentnym chamem. Po prostu totalnie brak mu wyczucia.
Wracaliśmy któregoś wieczora od wspólnych znajomych. Polało się trochę wódki, więc humory dopisywały... Do czasu.
W pewnym momencie mijaliśmy młodego faceta na wózku inwalidzkim. Miał na sobie białą bluzę z kapturem i logiem Assassin's Creed na piersi. Gdy kumpel go zobaczył, zatrzymał się, poklepał po ramieniu i spytał:
- I co? Nie wyszedł ci skok wiary?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
t................e 2012-06-03, 12:15 2
Szczerze? Jeśli to autentyk to kumpel i tak ma więcej ogłady niż niejedna matulka tłumacząca dziecku że koleś bez włosów chodzi o kulach bo był niegrzeczny
Zgłoś
Abduls1p 2012-06-03, 13:06 75
"Podobno autentyk" - "Wracaliśmy któregoś wieczora" to już nie pamiętasz czy to się działo na prawdę czy Ci ktoś to opowiadał? niektórzy nawet ściemniać nie potrafią

podpis użytkownika

Gdybym wiedział, że się przewrócę to bym usiadł...
Zgłoś
K................i 2012-06-03, 13:49 6
"Podobno autentyk"?
. . .

I TOWER YOU
Zgłoś
E................h 2012-06-03, 13:52 4
"Podobno autentyk" -> "jeden z moich kumpli"
Zgłoś
b................n 2012-06-03, 13:54 1
Ale sie towarzystwoo spienilo. Burzuazja k🤬a
Zgłoś
antyzog 2012-06-03, 13:54 17
Tak ogólnie to nie lubię żartów z niepełnosprawnych, ale tutaj dodam coś od siebie...
Zgłoś
teken 2012-06-03, 13:59 24
Wszyscy jesteście ułomni.
Podobno autentyk, czyli historia podobno się wydarzyła, natomiast od słów "Jeden z moich kumpli..." zaczyna się cytat. Nie musi to być jego kolega, to po prostu przytoczona historia, podobno autentyczna.
Mam nadzieję, że każdy niedorozwinięty to zrozumie i przestaniecie pisać komentarze z dupy.

A co do kawału to niezły, chłopak wyczuł sytuację

podpis użytkownika

Zgłoś
Kirkor 2012-06-03, 14:55
drętwa historia drętwy autor .. dobrze że nie było kierowcy autobusu
Zgłoś
t................1 2012-06-03, 15:02 7
BongMan napisał/a:

Podobno autentyk
[...]
Wracaliśmy [...]
mijaliśmy
[...]

Tutaj "imbecylu", przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM co napisałeś...

porażka k🤬a
a może rozdwojenie jaźni?
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-06-03, 15:04 3
@BongMan - nie napisali, że suchar to do czegoś innego musieli się przyj🤬
Zgłoś
BongMan 2012-06-03, 15:12 1
terkrol1 napisał/a:

Tutaj "imbecylu", przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM co napisałeś...

porażka k🤬a
a może rozdwojenie jaźni?

Przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post. Zwróć uwagę na fragment:
Cytat:

Gdyby to było moje to pisałbym "podobno autentyk"?

Einstein miał rację mówiąc, że głupota jest nieskończona.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Slevin 2012-06-03, 15:23 2
Że jeszcze nikt nigdy nie wpadł na pomysł stworzenia takiej małej elitarnej grupy wyjątkowych ludzi, która by miała na sadisticu bardzo specjalny bonus polegający na tym że ich kawały z poczekalni wychodzą dopiero po otrzymaniu 150 piw.

BongMan mógłby być przewodniczącym tej elity :]

podpis użytkownika

Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Zgłoś
l................1 2012-06-03, 15:46 1
BongMan napisał/a:

Przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post. Zwróć uwagę na fragment: Einstein miał rację mówiąc, że głupota jest nieskończona.

idź op🤬l gałę staremu, może wydoisz te brakujące proteinki których poskąpił twojej starej c🤬lu niedoj🤬y.
Zgłoś
BlackMamba 2012-06-03, 15:51 1
Uwaga ! Ta historia nie przydarzyła się autorowi tematu i dlatego napisał ,że to podobno autentyk. Wiem ,że jest niedziele i testy gimnazjalne już były ,ale trzeba myśleć.

Myślę ,że już jaśniej tego nie da się wyjaśnić dla użytkowników : Abduls , Kuriki , Earth. terkrol , Lofix
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie