👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aha, czyli tak angielska policja dba o swoich obywateli ..
Zabrali im broń, naprzyjmowali bab, zakazali przemocy... co się dziwić, że mundurowi gówno mogą.

Podobno gw🤬t jest tylko na początku bolesny, potem kobiecie zaczyna się podobać i w nim uczestniczy...
@qwachu Ta, ukłąd przywspółczulny nie pozwoli na nie odczuwanie przyjemności. Generalnie ofiary gw🤬tu mają największy problem z tym, że dostały orgazmu
Myślałem , że sciągnie spodnie i mu da to co mu sie prawowicie należy jako uchodźcy

Ciekawe, jakby białas tak zrobił, to co by się stało. Jeśli by zareagowała wtedy, to byłby to rasizm, i musiała by policjantka iść do więzienia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie