"ojazusmaria! aligator ugryzł mojego chłopaka! lepiej szybko wskoczę do wody i popatrzę z bliska!"
ale w sumie ta druga była lepsza:
"zap🤬le c🤬ja parasolką!" XD
ale w sumie ta druga była lepsza:
"zap🤬le c🤬ja parasolką!" XD
O Prank ! Na sto procent będzie śmieszne ! k🤬a nawet nie włączam tego gówna :<
podpis użytkownika
rozdzielam swom dłoniom konflikty internetów
Byt napisał/a:
J🤬 jaszczurki. Paczaj przyczajonego jaguara
![]()
C🤬j tam z prankiem, ten filmik mnie zaskoczył bo za c🤬j nie spodziewałem się, że jaguar dojebie krokodyla

@up. No c🤬j, takiego wariata to nie widzialem jeszcze... Ten do się rzucił z motyką na słońce i to z sukcesem!

@up
Jaguary to niesamowicie silne koty, sk🤬iele jakich mało, jedno uderzenie łapą potrafi zabić krokodyla i takie polowanka na "jaszczurki" to nic nadzwyczajnego dla tych kotów.
Za wiki, opis jego szczęki i uzębienia:
"Cec🤬je się wyjątkowo silnym ugryzieniem, nawet w porównaniu z innymi wielkimi kotami[4]. Pozwala mu ono na dziurawienie płyt kostnych opancerzonych gadów[5] i na stosowanie niezwykłej metody zabijania: gryzie zdobycz bezpośrednio w czaszkę pomiędzy oczami, by śmiertelne ugryzienie dosięgnęło mózgu"
Śliczna kicia !
Jaguary to niesamowicie silne koty, sk🤬iele jakich mało, jedno uderzenie łapą potrafi zabić krokodyla i takie polowanka na "jaszczurki" to nic nadzwyczajnego dla tych kotów.
Za wiki, opis jego szczęki i uzębienia:
"Cec🤬je się wyjątkowo silnym ugryzieniem, nawet w porównaniu z innymi wielkimi kotami[4]. Pozwala mu ono na dziurawienie płyt kostnych opancerzonych gadów[5] i na stosowanie niezwykłej metody zabijania: gryzie zdobycz bezpośrednio w czaszkę pomiędzy oczami, by śmiertelne ugryzienie dosięgnęło mózgu"
Śliczna kicia !

Antypiwo. Jaranie się prankami to pedalstwo a ... yyy... tego... ciota i c🤬j.
sorry ale jakim trzeba być debilem, żeby się na tego typu rzeczy jeszcze nabierać, skoro oni sobie te "pranki" robią 40 razy w tygodniu.

rolerek napisał/a:
@up
Jaguary to niesamowicie silne koty, sk🤬iele jakich mało, jedno uderzenie łapą potrafi zabić krokodyla
Hahahahahahahaha, żeby być aż takim fanbojem jakichś tam ssaków kotowatych żeby p🤬lić aż takie smęty to jest k🤬a niesamowite. Ludzie na prawdę mają mózg w dupie.
Już sam fakt, że p🤬lisz o zabijaniu krokodyla przez kota i to łapą stawia cię w szeregu idiotów do odstrzału.
Jaguar występuje na terenie ameryki południowej i środkowej (pewnie nawet o tym nie wiedziałeś, ale mama ci kupiła kota w zoologicznym więc są najlepsze a żadna wiedza nie jest ci potrzebna), więc mówiąc o krokodylach spotkałby jednego z dwóch. ( jest jeszcze kilka ale to mniejszość a część na wymarciu)
pl.wikipedia.org/wiki/Krokodyl_orinokański
pl.wikipedia.org/wiki/Krokodyl_amerykański
Z żadnym z ich dorosłych osobników by sobie nie poradził, a są to dość małe egzemplarze z krokodylowatych. Już widzę jak "jedno uderzenie łapą" zabija krokodyla różańcowego albo nilowego, które potrafią ważyć tonę i mierzyć 6 metrów długości. W naturalnym środowisku się ci dwaj nie spotkają, ale o tym i tak nie miałeś pojęcia.
Co jeszcze jaguar zrobi? Zerżnie słonia w 3 sekundy, a z nosorożcem idzie na czoło? Albo zostanie kierowcą sportowego jaguara? A może jest twoim ojcem? Podziel się jeszcze swoją wiedzą.

@up
Dzięki za info. Uważaj bo ci jeszcze pryszcz jebnie w monitor
Dzięki za info. Uważaj bo ci jeszcze pryszcz jebnie w monitor