Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
staachujones 2025-07-09, 14:15 6
zero zdziwienia.
jak tylko usłyszałem, że ruda k🤬a wprowadza kontrole mimo stwierdzenia, że nie ma żadnego problemu i nazywa ludzi bandytami to już wiedziałem, że coś j🤬y knuje.
Zgłoś
Pawel0991 2025-07-09, 14:19 1
w c🤬ja tną nie kontrole robią
Zgłoś
HectorTheMexican 2025-07-09, 14:48 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Idźcie wy już w c🤬j z tą histerią.

Weź to powiedz Klaudii z Torunia, albo temu 41-latkowi z Nowego. Myślę, że gdyby żyli, to mogliby się z toba nie zgodzić....
Zgłoś
KobraPan 2025-07-09, 14:58 5
Pawel0991 napisał/a:

w c🤬ja tną nie kontrole robią

Mają uprzykrzać życie zwykłym ludziom i przekierować ich złość na ludzi z Ruchu Obrony Granic.
Że "dobry pan tusk tego nie chciał, ale go zmusili to to robią. Miejcie pretensje do pis, ROG, Konfereracji i Brauna "

[ Dodano 2025-07-09, 15:01 ]
HectorTheMexican napisał/a:

Weź to powiedz Klaudii z Torunia, albo temu 41-latkowi z Nowego. Myślę, że gdyby żyli, to mogliby się z toba nie zgodzić....

Nie tylko im.
Takich przykładów jest duuużo więcej.
Zgłoś
HectorTheMexican 2025-07-09, 15:30 3
KobraPan napisał/a:

Ps. ten portal jest wygaszany.
Kończy się.
I dobrze. Znajdą się nowe lepsze.
Już dzisiaj chcąc poszukać wartościowych materiałów należy wejść na soft lub do sucharów. Tak trzymać!
Podpowiedzcie gdzie przenosza się ci bardziej inteligentni?
Najlepszego.

Bo to przestała być strona, gdzie użytkownicy odpowiadają za swoje czyny i słowa. Nowy właściciel ma aspiracje do bycia "wydawcą" i cenzuruje nas na każdym kroku
Zapomniał tylko, że to wolność słowa była siłą sadistica i to dzięki niej sadistic był kiedyś tak popularny...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-07-09, 15:54 1
KobraPan napisał/a:

Dokładnie tym samym jest hasbara lecz w judaizmie i syjonizmie.

Tym bardziej mi się podoba.

[ Dodano 2025-07-09, 16:02 ]

Bo to przestała być strona, gdzie użytkownicy odpowiadają za swoje czyny i słowa. Nowy właściciel ma aspiracje do bycia "wydawcą" i cenzuruje nas na każdym kroku
Zapomniał tylko, że to wolność słowa była siłą sadistica i to dzięki niej sadistic był kiedyś tak popularny...

Raczej zauważył, że ten portal odwiedzają głównie dzieci, więc jeśli chce jakoś zarobić, to musi je chronić przed brutalnymi treściami. Inaczej, reklamodawcy nie wykupią reklam.
Ale to na nic. Reputacja domeny jest zszargana na zawsze. Lepiej by zrobił idąc za ciosem: portal bez ograniczeń, cenzury, 100% Hard, ale z realną weryfikacją wieku 18+. Za taki bym płacił i to niemało. Kilkudziesięciu wiernych użytkowników opłaciłoby jego utrzymanie. Za to co jest teraz nie dam nawet złotówki.
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-07-09, 16:34
Nakręcanie afery przypadkowo zmontowanymi ujęciami . OP ma ruskiego c🤬ja w dupie, którą dodatkowo radośnie kręci.
Zgłoś
HectorTheMexican 2025-07-09, 16:38 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tym bardziej mi się podoba.
Raczej zauważył, że ten portal odwiedzają głównie dzieci, więc jeśli chce jakoś zarobić, to musi je chronić przed brutalnymi treściami. Inaczej, reklamodawcy nie wykupią reklam.
Ale to na nic. Reputacja domeny jest zszargana na zawsze. Lepiej by zrobił idąc za ciosem: portal bez ograniczeń, cenzury, 100% Hard, ale z realną weryfikacją wieku 18+. Za taki bym płacił i to niemało. Kilkudziesięciu wiernych użytkowników opłaciłoby jego utrzymanie. Za to co jest teraz nie dam nawet złotówki.

To, co przeglądają dzieci w internecie leży tylko i wyłącznie w gestii ich rodziców! Niech nikt sobie nie rości prawa do bycia wszechojcem cudzych dzieci!

Cóż, jeśli ktoś nie ma innego pomysłu na utrzymanie portalu, niż tylko jedyny słuszny model internetowego biznesu, czyli bycie sprzedajną kurtyzaną, której reklamy wyskakują spomiędzy nóg, to musi tańczyć, jak mu klienci grają.

Przecież to takie oczywiste, że mamy tutaj konflikt interesów! Reklamodawcy nie chcą wolności słowa, a użytkownicy nie chcą cenzury!

Reasumując: sadistc zdechnie śmiercią naturalną, a jak długo potrwa ta agonia, zależy tylko od determinacji i zasobów finansowych właściciela...
Zgłoś
KobraPan 2025-07-09, 17:05 2

Prawda.
Kiedyś oszust i złodziej Gaweł z piekła rodem ferajną tu zaglądał.
Teraz admisracja po auto-kursie stalinizmu i politpoprawności sama usuwa posty i tematy, a pewnie i podp🤬la tych co nie mówią jak Pochanke, Gozdyra, Sznepfowa i Holecka xD
Zgłoś
smc 2025-07-09, 18:26 2
Kiedyś połowa obyczajówki ze Żwirki 28 tu siedziała całymi dyżurami, a teraz dwóch emerytowanych przegląda w swoim wolnym czasie. Nic tu się nie dzieje.
Zgłoś
zn506 2025-07-09, 20:47 1
pazuzu napisał/a:

że to lokalsi

Tak, lokalsi na ukraińskich numerach, ale przecież wszyscy się znają - bo nagranice zachodnia rzucono funkcjonariuszy i ze wschodu i skąd nie tylko.

Dostali polecenia, żeby stać i za bardzo się nie interesować.

[ Dodano: 2025-07-09, 20:49 ]
Zgłoś
darek1234 2025-07-09, 21:19 1
zn506 napisał/a:

Tak, lokalsi na ukraińskich numerach, ale przecież wszyscy się znają - bo nagranice zachodnia rzucono funkcjonariuszy i ze wschodu i skąd nie tylko.
Dostali polecenia, żeby stać i za bardzo się nie interesować.

Oglądałeś filmik i słuchałeś co gość mówi, czy tylko powielasz charakterystykę pisowsko-mentzenowskiego głupa?
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-07-09, 21:28 1
Policja to psiarskie na usługach.
Zgłoś
Siriuz 2025-07-09, 22:30 1
Ciekawy fenomen. Ta sama grupa wzajemnej kakaowej adoracji broni tutaj tych policjantów i jednocześnie imigrantów przekraczających granicę, ale zaraz w innym miejscu p🤬lą, że to PiS sprzedawał wizy i ich ściągał.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
darek1234 2025-07-10, 2:48 1
Siriuz napisał/a:

Ciekawy fenomen. Ta sama grupa wzajemnej kakaowej adoracji broni tutaj tych policjantów i jednocześnie imigrantów przekraczających granicę, ale zaraz w innym miejscu p🤬lą, że to PiS sprzedawał wizy i ich ściągał.

A gdzie tu widzisz imigrantów przekraczających granicę? Za dużo kacapSSkiego opłatka łyknąłeś, czy zabrakło liści brzozowych do podtarcia dupy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie