podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Nieźle pop🤬la jak na taką masę.
Swoją drogą aż mi się skojarzyło:
Swoją drogą aż mi się skojarzyło:
koślawo wygenerowane, rzygać się chce tymi fejkami, za kilka lat w nic nie będzie można wierzyć
Jeszcze k🤬a było dopisać "mam dzisiaj urodziny i nikt mi nie złożył życzeń".
Przez AI ciekawe formy można wymyślać. Juz niwdługo bedziemy chodzić do kina na filmy pelnometrażowe zrobione w calosci na kompie przez nie koniecznie profesjonalnego rezysera.
Rzeczywistość powoli dogania Matrixa. Spróbuj na FB napisać, że to AI to niebieskie pigułki zadziobią cię na śmierć

Jeśli to sztuczna inteligencja to jest głupia. Taki okaz nie byłby taki żywotny lub też dawno zszedłby na zawał 😎
Sławomir1313 napisał/a:
koślawo wygenerowane, rzygać się chce tymi fejkami, za kilka lat w nic nie będzie można wierzyć
Będzie trzeba opuścić piwnicę, pojeździć i wszystko zobaczyć na własne oczy, jak dawniej. To może i dobrze.
Sławomir1313 napisał/a:
Dokładnie to jakaś zmora, jak to ulepszą to już w ogóle będzie masakra, wrócimy do gazet lub ręcznego pisma żeby udowodnić że to oryginał.
podpis użytkownika
Sram na ruskie onuce.