C🤬j z tym wgniotem ale smród gówna już na zawsze pozostanie jak nie w karoserii to w głowie
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Dokaka napisał/a:
K🤬a zajebizm
Poprawiło mi to humor przed tyrką.
Leci browar
Nocna zmiana na taśmie, czy magazynie? A idź w c🤬j, już lepiej być bezrobotnym...

Baronessa napisał/a:
Nocna zmiana na taśmie, czy magazynie? A idź w c🤬j, już lepiej być bezrobotnym...
Ehh piwniczaki
A ja się zawsze zastanawiam jakim to trzeba być niedorozwojem, żeby na trzeźwo wyj🤬 się biegnąc prosto na równej drodze.

Mówili kiedyś ,że Kaszub to połączenie hanysa ze świnią. Ciekawe co powstanie z hanysa i Murzyna.
Poczulem sie znowu jak kilka lat temu Tir se postanowil z lewej jezdni w prawo skrecic. Przyj🤬 dokladnie w tesamo miejsce co ten wieloryb tylko ze autko mi sie obrecilo ze 3 razy
Dejdwazlote napisał/a:
Mówili kiedyś ,że Kaszub to połączenie hanysa ze świnią. Ciekawe co powstanie z hanysa i Murzyna.
Zastanawiam się tylko z jakiego połączenia powstał taki idiota jak ty..
Baronessa napisał/a:
Moja pierwsza praca, na magazynie mięsa i wędlin. 20 lat temu. W 3 miesiące zastępca kierownika magazynu i 7 koła na rękę plus premia kwartalna. I już nigdy mniej nie zarabiałem.
Znajomi na taśmie w Mercedesie zarabiają podobnie. Ty ile zarabiasz w tym urzędzie? 3800 brutto?