Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:39
🔥 Its a prank bro - teraz popularne
Halman 2020-12-03, 11:43 4
kot rozsądku...
Zgłoś
Quassar 2020-12-03, 11:44 19
Miał już dość tego wstrętnego, przeszywającego zapachu gnijącej ryby.
Zgłoś
zwierzak30 2020-12-03, 12:11 3
Kotecek wyczuł myszkę.
Też bym szarpał.
Zgłoś
crossdressphyxia 2020-12-03, 12:17 29
zwierzak30 napisał/a:

Kotecek wyczuł myszkę.
Też bym szarpał.

Byle człowiek z p🤬dą, a nie z fiutem a już spermiarstwo się zaczyna.
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-03, 12:36 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nikt_nie 2020-12-03, 13:33 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Silverface 2020-12-03, 13:39
Pewno myszka się poruszyła.
Zgłoś
Payan 2020-12-03, 13:42 7
Zgłoś
8765tj 2020-12-03, 13:52
Pajan napisał/a:

Zawsze możesz wszystko jebnąć i wrócić do "jukej"

Kotki są milutkie. Po roku jako techwet w klinice mam łapy w sznytach jak rasowa grypsera
Raz zaliczyłem 6x kłem na pełną długość po nadgarstku bo zwierzątko sceptycznie się odniosło do pomysłu poprawienia ściągniętego klosza. Generalnie miesiąc antybiotyków Potem kolejny bo dla odmiany przebicie przez paznokieć przy skracaniu pazurków. Specyficzna robota ogólnie mówiąc. W pracy z kotami mamy większe ryzyko niż serwisem milicyjnych wilczurów mimo że mają opinię wrednych dupogryzów.
Zgłoś
JebacToGowno 2020-12-03, 14:12
8765tj napisał/a:

Kotki są milutkie. Po roku jako techwet w klinice mam łapy w sznytach jak rasowa grypsera
Raz zaliczyłem 6x kłem na pełną długość po nadgarstku bo zwierzątko sceptycznie się odniosło do pomysłu poprawienia ściągniętego klosza. Generalnie miesiąc antybiotyków Potem kolejny bo dla odmiany przebicie przez paznokieć przy skracaniu pazurków. Specyficzna robota ogólnie mówiąc. W pracy z kotami mamy większe ryzyko niż serwisem milicyjnych wilczurów mimo że mają opinię wrednych dupogryzów.

O rękawicach słyszałeś?
Zgłoś
edek_kotek 2020-12-03, 14:23 1
Kot chciał żeby się rozebrała
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-03, 15:10
Zgłoś
outlaw17 2020-12-03, 15:26 4
Zgłoś
konto usunięte 2020-12-03, 16:27
8765tj napisał/a:

Szacun za ciężką pracę, to prawie jak powołanie!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem