Cytat:
W czwartek 10 lipca nieznany mężczyzna w biały dzień napadł na aptekę sieci DOZ. Sprawca przedmiotem przypominającym metalową pałkę zdemolował jej witrynę. Wszystko działo się w centrum Poznania na oczach przechodniów, którym udało się nagrać całe zdarzenie. Na miejsce zadysponowano patrol zamaskowanych funkcjonariuszy, którzy powalili napastnika na ziemię.
Info:
checkpress.pl/artykul/poznan-mezczyzna-n1752669
menel88 napisał/a:
Ja p🤬le jak on trzyma tą broń! Co się dzieje z tą policją...
To jest taser, w jaki inny sposób chciałbyś go trzymać?
Frank_Lopez napisał/a:
Wpiszą se to w cv. Udało im się wzajemnie nie wystrzelać.
Ubezpieczający zj🤬 i to kilka razy przynajmniej, kręci sie z tym kopytem w koło i cały czas przed lufą ma albo partnera, albo gościa na glebie, nie wspominając już o tym, że odwrócił sie plecami do gościa który szedł w jego stronę gdyby nigdy nic (typ z torbą)
podpis użytkownika
Niech poleje sie krew
Głowa go bolała, zrozumiałe
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
juderaus napisał/a:
Ludziom odp🤬la od niepamiętnych czasów. Dzisiaj po prostu więcej widać ( kamery, media, sadistic...)
Wydaje mi sie ze jest coraz więcej takich zachowan i zgodził by sie ze juz coraz bardziej odp🤬la bo tempo wiekszy dostęp środków odurzających robi swoje . Sam w pracy mam kontakt z ludźmi którym też w głowach coraz bardziej sie jebię . Zaczynają wierzyć w płaska ziemię spiski itp itd i to ludzie którzy byli normalni 10 lat temu . Polityka wojny te covidy manipulacje w tv i internecie dostęp do social mediów to wszystko robi coraz większą robotę. Dobrze ze na sadolu większość ludzi jest jeszcze normalna
Pisałem z telefonu w pracy na kiblu wiec sie spieszyłem jak są błędu poprawić se w głowie.

idę dalej scrolowac
poznan2000 napisał/a:
Chłopaki w kominiarkach elegancko ogarnęły temat. Potem mam nadzieję była ścieżka zdrowia:)
Zalatuje frajerem od ciebie 😬😃
[ Dodano: 2025-07-11, 11:07 ]
riki88 napisał/a:
Wydaje mi sie ze jest coraz więcej takich zachowan i zgodził by sie ze juz coraz bardziej odp🤬la bo tempo wiekszy dostęp środków odurzających robi swoje . Sam w pracy mam kontakt z ludźmi którym też w głowach coraz bardziej sie jebię . Zaczynają wierzyć w płaska ziemię spiski itp itd i to ludzie którzy byli normalni 10 lat temu . Polityka wojny te covidy manipulacje w tv i internecie dostęp do social mediów to wszystko robi coraz większą robotę. Dobrze ze na sadolu większość ludzi jest jeszcze normalna
Pisałem z telefonu w pracy na kiblu wiec sie spieszyłem jak są błędu poprawić se w głowie. idę dalej scrolowac
Pierwsze co to pomyślałem że jakieś Murzyny zaczynają atakować sklepy, a okazuje się że nie
menel88 napisał/a:
Ja p🤬le jak on trzyma tą broń! Co się dzieje z tą policją...
Jakbyś nie zauważył jeden miał miotacz gazu a drugi taser
Przyjechał po snusy dla nawrockiego.
Ps
To zapewnie damski patrol a jak sprawnie go zawinęły.
Kiedy brakło viagry, stara leży i czeka a apteka zamknięta....
Akurat antyterroryści byli "pod ręką"...
Wiewór napisał/a:
Milicjant mial tazera w pogotowiu. Nie było opcji nie położenia się.
Pamiętaj, że czasem taserem można kogoś turbodoładować.
Proktoagresor w nocy go odwiedził i po maść przyszedł
Nooo to jest zatrzymanie 💪a wystarczyłoby że byłby tam jeden policjant (zpolicjantka) z kucykiem i akcja zj🤬a
Kiedy deportacja ? Gdzie są obrońcy granic i dlaczego nie bronią polskich aptek przed dzikusami ? a to polak biały rodowity. A to nie ma problemu. Przynajmniej dla prawaków
Biała laska więc niewidomy. Pewnie pomylił ulice i sądził, ze nie może się dostać do swojego mieszkania. A policja zamiast mu pomóc, to od razu na glebę. Przykre.