👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To normalne, że widać tylko obrazek z jakimś stojącym typkiem? Gdzie nagranie?
EDIT: widocznie u mnie coś nie działa :/
EDIT: widocznie u mnie coś nie działa :/

a gdybym byl mlotkowym..... egipcjanie utopili jakies dziecko, jezusa czy kogos nie?

Ten nowy taryfikator strasznie nam jaja ucina, także napiszę, że prawdopodobnie ten ciap.. tfu muzułmanin zaatakował ten młotek, a nie na odwrót.

Powiem od razu, że nie jestem obrońcom muzułmanów, ale na zwykłe chamstwo i bandytyzm nie może być pozwolenia.
Jeżeli ktoś osobiście tobie i twojej rodzinie zrobi krzywdę, to masz prawo mu oddać, ale nie za sam fakt bycia, przecież zagranicą też napadają na niewinnych polaków z powodu ksenofobii, czy to jest dobre?
Przez tego idiotę teraz media będą miały kolejny temat zastępczy i będą pokazywać, że to europejczycy maltretują imigrantów, po prostu islamofobia pełną gębą, to pójdzie w eter na całym świecie i tylko pogorszy sytuacje europejczyków pokazując, że trzeba uczyć bardziej nas multikulturalizmu BRAWO.
Patrzycie tylko powierzchownie, ale nie dostrzegacie skutków nierozmyślnych działań.
Jeżeli ktoś osobiście tobie i twojej rodzinie zrobi krzywdę, to masz prawo mu oddać, ale nie za sam fakt bycia, przecież zagranicą też napadają na niewinnych polaków z powodu ksenofobii, czy to jest dobre?
Przez tego idiotę teraz media będą miały kolejny temat zastępczy i będą pokazywać, że to europejczycy maltretują imigrantów, po prostu islamofobia pełną gębą, to pójdzie w eter na całym świecie i tylko pogorszy sytuacje europejczyków pokazując, że trzeba uczyć bardziej nas multikulturalizmu BRAWO.
Patrzycie tylko powierzchownie, ale nie dostrzegacie skutków nierozmyślnych działań.

a co wy wiecie o Egipcie idioci, szkoda ze przez takich burakow idzie fama w świat o Polsce
leszek8 napisał/a:
(...) nie jestem obrońcom muzułmanów,(...) też napadają na niewinnych polaków z powodu ksenofobii, (...).
Najpierw zdaj maturę, naucz się pisać po polsku i używać znaków interpunkcyjnych, a potem pouczaj innych jak powinni myśleć. Teraz jeszcze nie jesteś wiarygodny.
I na koniec, "patrioto", Polak ZAWSZE z wielkiej litery.

@Atreyu w moim poprzednim poście pisałem do @leszek8.
Wracając do tematu. Uważam, że każdy jest równy wobec prawa. Rozwalenie mordy komukolwiek powinno być skutecznie ścigane i surowo osądzane.
Wracając do tematu. Uważam, że każdy jest równy wobec prawa. Rozwalenie mordy komukolwiek powinno być skutecznie ścigane i surowo osądzane.

Cóż, może nadejdzie kiedyś czas kiedy nie damy się dymać w dupę?
Najpierw musimy stanowić naród - to, że porozumiewamy się jednym językiem nie czyni z nas narodu. Nie będę się rozwodził na ten temat dalej, miłego weekendu życzę
Najpierw musimy stanowić naród - to, że porozumiewamy się jednym językiem nie czyni z nas narodu. Nie będę się rozwodził na ten temat dalej, miłego weekendu życzę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie