ostatni napisał/a:
nie ty pierwszy i jedyny kolego ;/ pozdrawiam ciebie a cenzorowi sierpem i młotem w kroczeDzisiaj wrzuciłem temat o tym wydarzeniu z ładnymi tagami, linkiem do źródła, bez żadnych zbytecznych komentarzy. Po 3 minutach dostałem wiadomość, że temat został wyj🤬y, pewien lewacki cenzor bardzo się stara

Plecionkarz napisał/a:
bandyta? właśnie tak się mówi na przyszłych mężów stanu
Dół i wapno dla takich mężów stanu, dla takich parchów jak ty również

Szybka plastyka ryja w oczekiwaniu na polszy TGV, ciap...nieugiety wyznawca religii niezmoconego pokoju powinien jeszcze uiscic stosowna oplate za zabieg.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Jezuuuus jest wielki! Jezuus jest wielki! Jezuuuus jest wielki! Jezus... itd. itd.

Mi o ż..dach temat zdjęli mi dwie minuty po północy z dnia 5.6.2013 na 6.6.2013.
"
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: antysemityzmTwój post:
Temat: "Ż🤬d"
Ż🤬d - to nie nacja, to stan umysłu.
[img:1]https://i.sadistic.pl/pics/8625dc32570d.jpg[/img:1]
"
"
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: antysemityzmTwój post:
Temat: "Ż🤬d"
Ż🤬d - to nie nacja, to stan umysłu.
[img:1]https://i.sadistic.pl/pics/8625dc32570d.jpg[/img:1]
"

Ji^HaD uświadom sobie i reszcie swoich przygłupich koleszków, takiego portalu jak sadistic nikt nie stworzył żeby takie debile jak ty szerzyły swoje chore poglądy, tylko po to żeby na takich debilach zarabiać pieniądze, a jak ci sie nie podoba to masz stone dla ciebie naszdziennik.pl/

No i jest efekt prania mózgów idiotom przez różnego rodzaju mixów kolanków i innych bojowników o wolność przeciw islamowi (czy innemu zewnętrznemu wrogowi używanemu w danej chwili)
A tu, oczywiście po raz kolejny, okazuje się że kolejny atak "islamskiego terrorysty", był spiskiem rządowym
dailymail.co.uk/news/article-2334476/Woolwich-murder-MI6-connection-Yo...

A tu, oczywiście po raz kolejny, okazuje się że kolejny atak "islamskiego terrorysty", był spiskiem rządowym

dailymail.co.uk/news/article-2334476/Woolwich-murder-MI6-connection-Yo...
wszyscy jechali po muslimach, ze nie dopuscimy, aby panoszyli sie w Polsce itd itp, tworzyli wirtualne bojowki, a teraz, gdy jeden z nich dostal mlotkiem w ryj to wielce oburzeni....p🤬leni hipokryci.
chyba ze to miesieczna banicja za obraze 'religii pokoju' was tak boli, ze lizecie teraz c🤬te dupy...sk🤬ysyny j🤬e
chyba ze to miesieczna banicja za obraze 'religii pokoju' was tak boli, ze lizecie teraz c🤬te dupy...sk🤬ysyny j🤬e
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Dół i wapno dla takich mężów stanu, dla takich parchów jak ty również![]()
Morda i idź dawać dupy swojemu muzułmańskiemu chłopcu.
Na nich tylko agresja jest metodą a teraz ciepłe c🤬ki jak ty chodzą po Polsce. Kiedyś Polacy mieli jaja, Husaria mówi ci coś?