👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Plecionkarz napisał/a:
bandyta? właśnie tak się mówi na przyszłych mężów stanu
Dół i wapno dla takich mężów stanu, dla takich parchów jak ty również

Szybka plastyka ryja w oczekiwaniu na polszy TGV, ciap...nieugiety wyznawca religii niezmoconego pokoju powinien jeszcze uiscic stosowna oplate za zabieg.

Jezuuuus jest wielki! Jezuus jest wielki! Jezuuuus jest wielki! Jezus... itd. itd.

Mi o ż..dach temat zdjęli mi dwie minuty po północy z dnia 5.6.2013 na 6.6.2013.
"
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: antysemityzmTwój post:
Temat: "Ż__"
Ż__ - to nie nacja, to stan umysłu.
[img:1]https://i.sadol.pl/pics/8625dc32570d.jpg[/img:1]
"
"
Twój Temat napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: antysemityzmTwój post:
Temat: "Ż__"
Ż__ - to nie nacja, to stan umysłu.
[img:1]https://i.sadol.pl/pics/8625dc32570d.jpg[/img:1]
"

Ji^HaD uświadom sobie i reszcie swoich przygłupich koleszków, takiego portalu jak sadistic nikt nie stworzył żeby takie debile jak ty szerzyły swoje chore poglądy, tylko po to żeby na takich debilach zarabiać pieniądze, a jak ci sie nie podoba to masz stone dla ciebie naszdziennik.pl/

No i jest efekt prania mózgów idiotom przez różnego rodzaju mixów kolanków i innych bojowników o wolność przeciw islamowi (czy innemu zewnętrznemu wrogowi używanemu w danej chwili)
A tu, oczywiście po raz kolejny, okazuje się że kolejny atak "islamskiego terrorysty", był spiskiem rządowym
dailymail.co.uk/news/article-2334476/Woolwich-murder-MI6-connection-Yo...

A tu, oczywiście po raz kolejny, okazuje się że kolejny atak "islamskiego terrorysty", był spiskiem rządowym

dailymail.co.uk/news/article-2334476/Woolwich-murder-MI6-connection-Yo...
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Dół i wapno dla takich mężów stanu, dla takich parchów jak ty również![]()
Morda i idź dawać dupy swojemu muzułmańskiemu chłopcu.
Na nich tylko agresja jest metodą a teraz ciepłe c🤬ki jak ty chodzą po Polsce. Kiedyś Polacy mieli jaja, Husaria mówi ci coś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie