Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Atak na meczet w Poznaniu
forspam88 • 2015-01-19, 20:30
"Trzej nieznani sprawcy znieważyli meczet w Poznaniu. Dzieciom, które uczęszczają tam na zajęcia, ktoś groził śmiercią. W niedzielę prawdopodobnie trzech mężczyzn okleiło meczet naklejkami z hasłami antyislamskimi. - Naklejki były wszędzie: na płocie, na słupkach, na ścianach, na oknach.

W minionych dniach w pobliżu nieruchomości pojawił się mężczyzna, który straszył bawiące się w przerwie między zajęciami dziećmi. - Pokazał znak podrzynania gardła. Dzieci były przerażone. Ktoś też groził jednej z młodych kobiet w chuście

Wszystko wskazuje na to, że za akcją stoi Polish Defence League czyli Polska Liga Obrony."

Dodam, że w Poznaniu nie ma meczetu, jest "tylko" - muzułmańskie centrum kulturalno-oświatowe. Pytanie czy pismaki chcą na siłę zrobić aferę, czy po prostu stwierdzili, że określenie "kulturalno-oświatowe", to musi być jakaś pomyłka i napisali meczet?

Czytaj więcej: w w w . gloswielkopolski . p l
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Thunbi 2015-01-19, 22:28 7
Na zachodzie muzułmanie terroryzują obywateli kraju, w Polsce to my terroryzujemy muzułmanów. Zajebiście!!!

Pod warunkiem oczywiście, że nie byli to nasi Tatarzy.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-19, 22:28 7
jeśli chodzi o Tatarów mieszkających od X lat w Polsce to szkoda, nie dosyć, że napływowe ciapki im grożą ucięciem łba (za rzekome odejście od wiary) to jeszcze teraz Polacy atakują nie tych co trzeba...
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-19, 22:29 7
Mamy dowód na to jak ten "pokojowy Islam" odcina głowy niewiernym na zachodzie.
Jestem dumny z Poznaniaków! Nie chce mieć drugiej Francji w Polsce. Niech biją, straszą, wyganiają.
Nie ma miejsca dla Was w pięknej Polsce! Żadnych meczetów, żadnego centrum. Precz z tą hołotą!
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-19, 22:31
BongMan napisał/a:

No to czemu nas nie broni przed UE i niemcami, którzy od 10 lat niszczą nasz kraj, tylko atakuje ciapuchów, których jest mało i gówno mogą?

Kiedyś słyszałem,że Niemcy chcą odzyskać tereny które tyle lat należały do nich. Mowa o Dolnym Śląsku, Opolszczyzna i Śląsk.
Według mnie coś w tym może być, bo jakby nie patrzeć prawie zawsze były to tereny Niemieckie i nagle po II WŚ im odebrano te ziemie. Sprawiedliwie czy nie, swoje "ale" mają i mieć będą. Czy do tego dążą? Nie wiem, czas pokaże co się będzię działo
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-19, 22:33
Order im dać!
Zgłoś
merh 2015-01-19, 22:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wlodi0412 2015-01-19, 22:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Corporal_Grue 2015-01-19, 22:37
Na fejsie nawet fotki były z tej pikiety. Z tego co widziałem to dużo nie nakleili i sobie grzecznie stali z transparentem. Dziennikarze to kłamcy i machlojkarze. Kocham Poznań!
Zgłoś
Thunbi 2015-01-19, 22:38
Zgłoś
maly01495 2015-01-19, 22:39 3
Piwo w ciemno!
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-19, 22:44 1
Jak tak, to możecie spać spokojnie. Bohaterscy "patrioci" z polisz defens lig obronią was przed islamskimi dziećmi i budynkami centrum kultury islamskiej.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-19, 22:47
Zgłoś
ellsworth 2015-01-19, 22:55
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem