Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Atak na Mohery
tontorek • 2014-07-24, 12:26
Pamiętajcie , w takich momentach wsteczny do końca

Się Babcie zdziwiły

Sorki za jakość ale nie dałem rady zgrać filmu z dysku .

Nie było materiał własny
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-07-24, 17:37
szymonekk napisał/a:

Kurczę dlaczego ja nigdy nie mogę na żywo czegoś takiego zobaczyć.

może dla tego, że nie wychodzisz z domu??
Zgłoś
Mathek 2014-07-24, 17:52 1
Kierowca debil, ale swoją drogą idealne miejsce żeby stanąć i sobie porozmawiać...
Zgłoś
picasso 2014-07-24, 18:01
@ up jakie stanąć i sobie porozmawiać? Chyba nie uważasz ,że gdyby babcie nie przystanęły na pół sekundy to uniknęłyby najechania. Kierowca debil nie rozglądał się.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-24, 18:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sorpigal 2014-07-24, 19:12 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-24, 19:28 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-24, 19:30 1
nie ma to jak nagrywac w HD nagranie z monitoringu nagrane w 0.3Mpx
Zgłoś
Black Snake 2014-07-24, 21:23
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-24, 22:07 1
Zgłoś
TelewiZorro 2014-07-25, 7:03
zgadzam się: z tym przesadnym szacunkiem to przesada. Oczywiście - do każdego, starego czy młodego trzeba mieć nominalny szacunek (chyba że akbar) ale my sami nie wiemy czy dany starszy człowiek okazywał szacunek innym przez całe życie? Dobry był dla innych? To do kiszczaka też mam mieć wielki szacunek z automatu, bo kazał moich starych pałować? A może dziadek co się szacunku domaga to z pałą w ZOMO biegał i mi starego pałował? Nie sorry.
Zgłoś
Krak 2014-07-25, 9:36
lllll napisał/a:

Stoi taka jedna z drugą na środku i czeka na zbawienie...

Siano zebrane?
Radzę czytać znaki i poznać przepisy przed wjechaniem na takie tereny jak przysklepowe parkingi, a parking to nie ulica.
PoRD par. 26
4.Kierujący pojazdem, przejeżdżając przez chodnik lub drogę (ścieżkę) dla pieszych, jest obowiązany jechać powoli i ustąpić pierwszeństwa pieszemu.
5.Przepis ust. 4 stosuje się odpowiednio podczas jazdy po placu, na którym ze względu na brak wyodrębnienia jezdni i chodników ruch pieszych i pojazdów odbywa się po tej samej powierzchni.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem