Pamiętajcie , w takich momentach wsteczny do końca
Się Babcie zdziwiły
Sorki za jakość ale nie dałem rady zgrać filmu z dysku .
Nie było materiał własny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-07-24, 12:47
za materiał własny zawsze zimny browarek
Monitoring monitoringu w monitoringu
konto usunięte
2014-07-24, 13:10
wez ta myszke ze srodka ekranu!
Prawo Murphy'ego im krótszy film tym dłużej się wczytuje
Wyrażaj się smarku. Te "mohery" to Twoi babcie i dziadkowie. Masz mieć do nich szacunek czy Ci się podoba czy nie. Bez nich by nie było Cię na świecie.
Co za ludzie. Brak szacunku do własnych przodków, do brak szacunku dla siebie samego.
@wojniz2 Będę pisał jak tylko mi się zamarzy , 1989 rok nie robi z ciebie "star🤬a" a jeśli ci się nie podoba to uciekaj na inny portal , bo jeżeli myślisz ze taka krytyka da ci piwka to się grubo mylisz
@tontorek, ale ja nie uważam się za star🤬a, jednak w przeciwieństwie do Ciebie, mam szacunek do ludzi starszych. Dorośniesz, to zrozumiesz. Jeśli dorośniesz, a nie będziesz tkwił mentalnie dalej na etapie "zalegalizować", czy "zabierz babci dowód", bo to takie "cool".
konto usunięte
2014-07-24, 14:45
Z takim ładowaniem tego playera to tego filmuku jutro nie zobacze nawet
konto usunięte
2014-07-24, 16:38
tontorek napisał/a:
@wojniz2 Będę pisał jak tylko mi się zamarzy , 1989 rok nie robi z ciebie "star🤬a" a jeśli ci się nie podoba to uciekaj na inny portal , bo jeżeli myślisz ze taka krytyka da ci piwka to się grubo mylisz
Taka postawa świadczy o twoim wychowaniu a raczej jego braku, a o samych rodzicach też dużo mówi...
Ale tak to niestety u nas w Polsce jest że na 10 Polaków 1-3 to prosta patologia.
Ciężko powiedzieć dlaczego tak się dzieje ale na pewno jedną z przyczyn jest "moda na głupotę"
konto usunięte
2014-07-24, 16:41
nie mam nic do staruchów ale po 60 każdy powinien dostać zastrzyk śmierci żeby uchronić ZUS przed bankructwem, dobry pomysł nie? ajwaj
konto usunięte
2014-07-24, 16:41
Progi zwalniające .
CbK
2014-07-24, 16:48
konto usunięte
2014-07-24, 17:13
Kto kierowcą kurfa był?!
konto usunięte
2014-07-24, 17:15
Kurczę

dlaczego ja nigdy nie mogę na żywo czegoś takiego zobaczyć.