👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up to system operacyjny DOS z podwojnym D zeby bylo bardziej.

Salceson napisał/a:
co to jest DDOS?
Jeszcze nie podłączyli ci google?

Jeśli nadałeś je na jednej poczcie to jest to DOS. DDOS byłby wtedy, gdybyś zgadał się z jakimś kumplem.
Specjalnie dla Salceson'a wyjaśniam:
-DOS - atak polegający na zmasakrowaniu serwera zapytaniami mający na celu zawieszenie go
-DDOS - to samo, poza tym, że atak przeprowadzany jest przez wiele komputerów (zombie) jednocześnie
Znając życie za chwilę pojawi się jeszcze większy nerd ode mnie i mnie poprawi.
Specjalnie dla Salceson'a wyjaśniam:
-DOS - atak polegający na zmasakrowaniu serwera zapytaniami mający na celu zawieszenie go
-DDOS - to samo, poza tym, że atak przeprowadzany jest przez wiele komputerów (zombie) jednocześnie
Znając życie za chwilę pojawi się jeszcze większy nerd ode mnie i mnie poprawi.
Pracowałem kiedyś na sortowni PP, DDOS to robił facet, który dziennie wysyłał 50 paczek z tytoniem. Na raz.
teken
Pracuję jako kurier w angielskim Fedex -mam odbiór codzienny około 60-80 paczek z meblami po 30 kg każda więc wysraj się na ten tytoń, bo to nic nie waży.
Pracuję jako kurier w angielskim Fedex -mam odbiór codzienny około 60-80 paczek z meblami po 30 kg każda więc wysraj się na ten tytoń, bo to nic nie waży.

@Polnischefuhrer
Jesteś Informatykiem ? Jak tak pisz na priv. mam propozycję i bynajmniej nie chodzi tu o sex. B|
Jesteś Informatykiem ? Jak tak pisz na priv. mam propozycję i bynajmniej nie chodzi tu o sex. B|

@up skopiowałem ze swojego mózgu. Ja PISZĘ Wiki. A nie kopiuję. Kmiocie.
Cytat:
@up to system operacyjny DOS z podwojnym D zeby bylo bardziej.
Potwierdzam, jest bardziej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie